Wat kost een bruidsfotograaf

 In Inspiratie

Ga je trouwen? Er zijn zoveel opties, je kunt het zo gek maken als je zelf wil.

Maar inmiddels ben je er waarschijnlijk wel achter dat veel afhangt van je budget…

Misschien weet je al een tijdje dat je gaat trouwen en heb je gespaard? Of ben je je juist aan het oriënteren zodat je weet waar je rekening mee moet houden qua kosten?

In welke fase je ook zit, ik kan me voorstellen dat je graag wil weten wat een bruidsfotograaf kost Een goede voorbereiding is het halve werk en niets zo vervelend als een kostenpost die onverwachts hoger uitvalt.

Prijzen van een trouwreportage

Je bruiloft bestaat uit zoveel hoogtepunten. Stuk voor stuk momenten die je je wil blijven herinneren. Hoe mooi is het als al die momenten op de foto worden gezet door jouw bruidsfotograaf?

Van het doen van je haar en make-up, tot het aantrekken van de jurk en het eerste moment dat jullie elkaar zien. De rit naar jullie trouwlocatie, de aankomst daar, alle gasten die op jullie staan te wachten. Dan is er de ceremonie, het ja-woord, de borrel, de openingsdans….

Zie je waar ik naartoe wil? 😉 De hele dag is eigenlijk een groot feest. Daarom ben ik super flexibel in het aantal uren dat ik op jullie bruiloft aanwezig ben. Ik kijk ’s ochtends graag mee met de voorbereidingen, beleef de trouwceremonie met jullie en proost mee tijdens de receptie, maar dans in de avond ook dolgraag een paar uurtjes samen met jullie! Ik werk met een a-la-carte pakket. Zeg maar dag tegen verrassingen achteraf! Mijn pakket heeft een vaste prijs vanaf 6 uur trouwfotografie, wat super eenvoudig uit te breiden is naar jullie wensen.

Dat is inclusief:

  • Een online galerij met daarin alle foto’s van jullie grote dag. Zo kunnen jullie de foto’s makkelijk delen met vrienden en familie, ze opslaan, afdrukken, uitvergroten of net wat jullie in gedachten hebben.
  • Een verrassings pocketalbum die je makkelijk in je tas mee kan nemen.

Nog geen idee hoeveel uren jullie nodig hebben voor de grote dag? Geen probleem! Tijdens een kennismaking nemen we jullie hele dag door en maken we een grove schatting. Goed om te weten dat dit altijd nog aangepast kan worden. Blijkt dat jullie feest nog een uurtje extra foto’s kan gebruiken? Ik blijf met liefde hangen voor nog een paar dansrondjes.

Trouwen jullie in het buitenland? Ook dan vlieg ik graag in! Voor een bruiloft in het buitenland maak ik een prijs op maat voor jullie trouwreportage.

Ik kan me voorstellen dat jullie eerst meer willen weten over het soort trouwreportages dat ik maak. Hier kunnen jullie alles lezen over mijn werkwijze als bruidsfotograaf.

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?