Verlovingsshoot Breda met Lilian en Ronald

 In Loveshoot

Wat heerlijk, zo’n verlovingsshoot in Breda met een aanstaand bruidspaar. Lilian en Ronald trouwen volgend jaar in mei en ik mag hun bruiloft fotograferen. En dat belooft een prachtige dag te worden!

Maar ja.. zo voor de camera is wel een dingetje. Dus deden we deze zomer een hele fijne verlovingsshoot. Om elkaar wat beter te leren kennen en ook om wat te oefenen. En man man wat was dit een feestje. Zoveel liefde voor elkaar, lekker gekke en spontane acties. I love it! En die nerveuze kriebels? Die verdwenen als sneeuw voor de zon. Letterlijk, want wij hadden gewoon het beste weer EVER!

Lilian en Ronald kozen voor de verlovingsshoot voor een mooi bos in Breda. Een plek die het altijd goed doet op de foto. En dan in combinatie met een mooie zonsondergang heb je aan mij een heeeeeeeeele blije fotograaf EN prachtige foto’s als resultaat.

Ik kan niet wachten om in mei weer met dit lieve paar op pad te gaan, maar dan voor hun bruiloft.

Liefs, Denise

Ga je trouwen, maar twijfel je of een loveshoot iets voor jou is? Lees deze blog met 5 redenen waarom een loveshoot voor je bruiloft altijd een goed idee is! En zoek je nog een bruidsfotograaf voor je bruiloft? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Alleen als je voor 31 oktober 2020 nog een gesprek aanvraagt krijg je 1 uur fotografie er helemaal gratis bij!

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?