Een persoonlijke klik met jullie trouwfotograaf

 In Bruidsfotografie, Inspiratie

Smaken verschillen! Gelukkig maar. Het zou eigenlijk toch heel saai zijn als iedereen dezelfde dingen leuk vindt?

Ook in fotografie zijn er verschillende smaken. Hebben jullie al een idee wat jullie zelf mooi vinden en wat voor jullie belangrijk is? Voor mij is dat in elk geval een persoonlijke klik met de trouwfotograaf! Ik sta dan wel (letterlijk) aan de andere kant van de lens, ook ik vind een persoonlijke klik erg belangrijk.

Jullie trouwdag is een van de belangrijkste dagen uit jullie leven. Zo’n dag die jullie echt nooit gaan vergeten. Daar willen jullie niet zomaar iemand bij hebben! Nee, dat moet iemand zijn bij wie jullie een goed gevoel hebben. Iemand die jullie begrijpt. Die begrijpt wat jullie mooi vinden, en wat juist niet.

Op deze manier hebben jullie straks een trouwalbum waar jullie niet alleen dolgelukkig op staan, maar ook dol gelukkig mee zijn!

De beste trouwfotograaf

Wie voor jullie de beste trouwfotograaf is hangt natuurlijk af van jullie wensen. Om ervoor te zorgen dat jullie een goede keuze maken, vertel ik jullie graag iets meer over wie ik ben en wat ik doe.

Ik ben Denise en die grote glimlach op mijn gezicht is niet gespeeld. Ik ben (bijna) altijd vrolijk en sta positief in het leven. Spontane, ongedwongen gezelligheid? Yes please! Is dat ook hoe jullie je bruiloft voor je zien? Dan zijn we een goede match! Net zoals ikzelf zijn ook mij foto’s niet gekunsteld, maar oprecht. Ik fotografeer jullie bruiloft met al zijn highs, klein en groot. Een trouwdag staat bol van emoties, spanning, liefde, vrolijkheid en ontroering. Ik ben pas tevreden als ik al die emoties ook terugzie op de foto’s die ik heb gemaakt. Daarom zorg ik ervoor dat ik op jullie trouwdag op alles let! Zo zijn de foto’s die ik oplever een mooie recap van een prachtige dag.

Klink ik als de beste trouwfotograaf voor jullie trouwdag? Kom dan snel kennismaken, kunnen we meteen kijken of we in het echt ook zo’n leuke persoonlijke klik hebben!

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?