Trouwen in Etten-Leur | Kelly en Niels

 In Bruidsfotografie, Nieuwste reportages

Trouwen in Etten-leur

Wauw, wat had ik veel zin in deze bruiloft! Al vanaf het moment dat dit stel me geboekt had. Dat gevoel versterkte alleen maar toen ik tijdens het doorspreken van de bruiloft alle locaties te horen kreeg voor deze bruiloft in Etten-Leur. Een geweldige buitenceremonie en een prachtige tent op eigen grond. Dat moest wel gaaf worden.

Eén ding dat ik van deze bruiloft heb geleerd is hoe waardevol foto’s zijn. Als fotograaf leg ik momenten vast die steeds opnieuw herbeleefd kunnen worden, ik fotografeer mooie spulletjes die je met veel plezier bij elkaar hebt gezocht om te gebruiken op je bruiloft, maar ik vereeuwig ook de liefde tussen geliefden, families en vrienden waarbij mensen wegvallen. En om dan zo’n reportage te hebben als herinnering, dat is goud waard.

Thuis klaarmaken voor de bruiloft

Tijdens een bruiloft vind ik het tof om er al vanaf het klaarmaken bij te zijn. Niet alleen omdat er op zo’n moment al veel gebeurt en het verhaal van de grote dag daar al begint, maar ook om alvast te wennen aan een fotograaf om je heen. Het is een (over het algemeen) rustige situatie op eigen terrein, waardoor je je al wat sneller op je gemak voelt.

Kelly had op deze ochtend een bijzonder verzoek. Zij wilde heel graag een first look moment met haar vader. Ik ben echt een sucker voor dit soort momentjes. Het eerste moment dat papa zijn kleine meid in een trouwjurk ziet, doet mijn hart smelten.

Vervolgens verzamelde de hele familie zich in de tuin van Kelly en Niels in Etten-Leur, omdat de big reveal stond te gebeuren. Een momentje waar nagenoeg niemand het droog hield. Gotta love it!

Trouwreportage in de tuin

Oke, de tuin klinkt in dit geval enorm oneerbiedig. Want voor mijn gevoel konden we hier 3 uur aan een stuk fotograferen en nog niet ieder hoekje hebben gehad. Tielens & Tielens in Hoeven is een gigantisch grote, prachtig aangelegde tuin. Stukjes open gras, delen met hoge bomen, water en bloemenvelden. Als fotograaf kon ik me met zo’n prachtig stel mijn hart ophalen en me helemaal uitleven.

Time to say Yes

En toen was het tijd voor het echte werk. Al hun geliefde gasten kwamen bij Tielens & Tielens aan, klaar voor de ceremonie. Wat mij het meeste bijgebleven is? Het kleine nichtje Evy wat absoluut de show stal met haar mooie prinsessenjurk.

Dineren in Etten-Leur

Na de ceremonie is het tijd voor taart! Kleine Evy was maar wat gefascineerd door de heerlijke taart die stond te wachten. Na een lekkere borrel was het tijd om naar de feestlocatie te gaan in Etten-Leur. Daar waren de tafels al gedekt voor een geweldig diner. En toen? Party-time!

Een van Niels’ grootste trotsen is zijn Mustang. Ondanks dat het niet de trouwauto was, mocht deze toch ook niet ontbreken. Gaan we dan een ritje maken? Oke! Ik spring achter op de zitting en we gaan een stukje rijden. Met gevaar voor eigen leven? Misschien een beetje. Maar wel een toffe foto!

We wilden ook heel graag nog een toffe golden hour shoot doen. Was het niet zo dat de zon niet echt begon te schijnen. Tot we ineens een heel warm zonnetje tussen de bomen door zagen schijnen. En dan is het rennen geblazen. Maar liefst een minuut hadden we tot de zon alweer zo goed als weg was. Maar wel gelukt!

Feesten in Etten-Leur

Na zo’n fijne dag stond er nog maar één ding op de planning: de dag afsluiten met een knaller van een feest. Hoe fijn is het dat je op eigen grond een prachtige tent kunt neerzetten en kan doorfeesten tot jij het wil. En dat deden ze! Voor mij een van de weinige feestjes die ik het afgelopen jaar kon vastleggen, maar wat voor een!

Liefs Denise

Leveranciers

Foto- en trouwlocatie: Tielens & Tielens

Trouwambtenaar: De Kale Babs

Jurk: Wouw Bruidsmode

Pak: Van Woedhout

Haar en Visagie: Apparance Beauty

Catering, tent en taart: Partyservice Vermunt

Videografie: E-ProMotion Films

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recent Posts
Kus van bruidspaar
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?