Trouwen bij Kastanjehof Gemert | Marlou en Paul

 In Bruidsfotografie, Nieuwste reportages

Het is vandaag alweer precies 1 jaar geleden dat ik deze prachtige bruiloft fotografeerde in Gemert. Marlou en Paul vieren vandaag dus hun papieren huwelijk. Van harte gefeliciteerd!

En omdat ik nog geen blog over deze bruiloft heb geplaatst, leek vandaag me de perfecte dag hiervoor! Dus sit back en relax van deze fijne terugblik.

Spanning voor de grote dag

Ik begon deze mooie bruiloft in de ochtend bij Marlou, die al fijn in de make up zat. Lichte spanning, niet alleen bij de bruid maar ook bij de ouders duidelijk voelbaar. Ik vind het altijd zo leuk om die eerste momenten mee te mogen pakken. De ouders die vol trots naar hun kinderen kijken, broers en zussen die rondlopen en waar mogelijk willen helpen (zoals het strikken van de stropdas bij de bruidegom). Iedereen heeft onwijs veel zin in de dag en dat is zo voelbaar in de ochtend!

Toen was het grote moment daar waar Paul en Marlou elkaar voor het eerst ontmoeten. Een mooi moment bij de voordeur en de blije blik van Marlou zegt alles. Deze dag kan niet meer stuk! Alle spanning is op dat moment weg en dan kan er enkel nog genoten worden.

Bruidsfotografie in Veghel

Voorafgaand aan de bruiloft heb ik met het bruidspaar veel contact gehad over waar we de reportage gingen doen. Natuur was favoriet, maar ik vraag wel altijd of ze een binnenlocatie in gedachten willen houden in het geval van slecht weer. Dat werd de Noordkade in Veghel, maar na een paar foto’s bekijken van die locatie wilden ze sowieso naar die locatie. Geen enkel probleem! Ik hou van deze locatie. De industriële sfeer, de mooie lichtinval. Sowieso mooie plaatjes gegarandeerd!

Liefdevolle ceremonie in Gemert

En weer terug naar Gemert, klaar voor het moment supreme. Het moment waar Marlou en Paul elkaar eeuwige trouw beloven. Deze prachtige binnentuinceremonie vond plaats bij de Kastanjehof. Een intieme setting met mooie aankleding. De ceremonie zelf was heel persoonlijk, vol met grappige verhalen en anekdotes en veel ruimte voor lieve woorden. Zelden dat ik mensen tijdens een ceremonie zo veel heb zien lachen. En dat is een goed teken!

Na een gezellige borrel was het voor mij alweer tijd om naar huis te gaan, terwijl het feestje nog even doorging. Lieve Paul en Marlou, ik heb ontzettend genoten van jullie mooie trouwdag. Hopelijk denken jullie vandaag nog eens extra terug aan al die fijne herinneringen en leuke momenten.

Liefs, Denise

Een bruiloft verdient een prachtige tastbare herinnering. Ik leg met liefde jullie mooie dag vast, zoek de mooiste momentjes en alle liefde en emotie die die dag te vinden is. Maar dan wel allemaal op een hele ontspannen en relaxte manier, waardoor jullie me haast niet opmerken. Meer weten over mijn werkwijze? Lees dan hier verder. Zeg je nu ‘jaa dit wil ik’! Check dan via deze pagina mijn beschikbaarheid en neem contact op voor een kennismaking!

Leveranciers

Trouwjurk: Wed2be

Trouwpak: Van Tilburg Schijndel

Kapper: Beauty Inn Bakel

Trouwlocatie: Kastanjehof

Bloemen: Bloem & zo

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?