Hulde aan de grootouders

 In Bruidsfotografie

Hoe bijzonder is het als je grootouders nog kunnen meemaken dat jij met de liefde van je leven in het huwelijksbootje stapt? Het is iets wat helaas niet echt vanzelfsprekend is, maar als ze er nog bij mogen zijn is het wel een groot feest.

Ik vind het altijd zo mooi om te zien hoe trots de ‘oude garde’ naar hun kleinkinderen kunnen kijken terwijl zij het ja-woord uitwisselen. De dikke knipoog tijdens de ceremonie, een traantje wegpinken en de dikke knuffel na de ceremonie. Ik hou ervan! Wat zouden ze dan denken? Het leek nog maar zo kort geleden dat ze hier bleven logeren en we samen leuke dingen gingen doen!

Ik ga mee de jurk uitzoeken!

Ik heb het geluk dat ik al mijn grootouders nog heb en ik hoop dat ze nog een hele tijd onder ons blijven, omdat ik zo hoop dat ze later ook mijn bruiloft kunnen meemaken. Mijn oma zei jaren geleden al: Denise, als jij gaat trouwen he. Dan ga ik wel mee de jurk uitzoeken! Haha, zo leuk.

En met deze gedachte leek het me leuk om een keer een blog te wijden aan die lieve opa’s en oma’s die straalden op de grote dag van hun kleinkinderen.

Liefs, Denise

Druk bezig met het plannen van jouw bruiloft? Komt ineens veel op je af he? Ik heb iets wat je misschien wel kan helpen. Volg je me al op Instagram? Hier deel ik bijna dagelijks nieuwe foto’s en geef ik waardevolle tips voor jou als bride-to-be!

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?