Trouwen tijdens Corona. Hoe dan?

 In Bruidsfotografie, Inspiratie

Eind mei mocht ik eindelijk mijn eerste bruiloft van 2020 fotograferen. Nou ja, kinda. Hoewel alles wat er die dag gebeurde echt leek, was het helaas geen echte bruilot, maar een styled shoot. Kim van The Arts of Weddings ands Events benaderde mij omdat ze een styled wedding shoot wilde organiseren. Het zou in Italiaanse sferen zijn, maar al gauw werd het woord Corona ook genoemd. Want iedere deelnemer aan de shoot heeft er flink mee te maken: bruiloften die worden verzet naar later in het jaar, naar 2021 of zelfs helemaal gecanceld. Maar hoe tof zou het zijn om te laten zien dat je echt wel kunt trouwen tijdens Corona!

Met een team van maar liefst 3 fotografen, 2 videografen, een weddingplanner, stylist, bloemist, cateraar, bruidskledingstylist, juwelier, babs, locatiehouder, grafisch ontwerper, lichtverhuurder, kapser/visagiste en bakster zijn we de hele dag in de weer geweest om een bruiloft in Coronastijl neer te zetten. Hoe dat eruit ziet?

Trouwen tijdens Corona. Hoe dan?

Ceremoniestoeltjes per 2 met 1,5 meter afstand ertussen, een aanwijsstok voor de babs, handgel op een mooi tafeltje en de dinertafeltjes uit elkaar. Zo eenvoudig kan het zijn. Zeker met de aankomende regeling waarbij je 100 gasten mag uitnodigen is het zeker mogelijk om jouw bruiloft gewoon door te laten gaan.

Omdat we de mogelijkheid en tijd hadden, hebben we ons uiteraard niet alleen maar gefocust op trouwen tijdens Corona, maar ook andere settings gefotografeerd. Bijvoorbeeld een hele lange, prachtig gedekte tafel waar je met het hele gezelschap aan kunt dineren en een romantische fotoshoot bij zonsondergang.

Zoals je hieronder kunt zien zijn er wel 100 verschillende manieren te bedenken hoe je in tijden van Corona kunt trouwen en dat het lang niet altijd nodig is om je bruiloft te verzetten. Voordelen: Het scheelt je de stress van het verplaatsen, je kunt toch de dag vieren waar je al zo lang naar uitgekeken hebt en het wordt misschien wel nog memorabeler dan dat je vooraf had verwacht.

Oke toegegeven, uiteraard zijn er ook wel nadelen te bedenken. Zoals het misschien niet iedereen kunnen uitnodigen die je wil en geen kusjes en knuffels ter felicitatie.

Hoe dan ook, met of zonder Corona. Jij verdient de bruiloft van je leven. Of je nu toch volgende maand al trouwt of alles verplaatst naar volgend jaar, het wordt vast en zeker een geweldige ervaring en een dag om nooit te vergeten.

Liefs Denise

Leveranciers

Wedding planner: The Arts of Weddings and Events

Fotografie: Denise van Duren Fotografie

Locatie: Events by Loes

Styling: AnnMariage Wedding en Event Styling

Bloemen: SUUS Bloem en Meer

Stationery: Studio Bomundi

Materialen: Arjen Verhuurt

Licht en geluid: IMEX Events

Videografie: Luuk Wiersema Visuals | Furstset

Haar en make-up: Jennifer van de Rijt

Bruidskleding: Koonings

Sieraden: Juwelier van Hooff

Trouwambtenaar: Vivienne Homminga

Bruidstaart: Miruna’s Cakes

Catering: v.d. Putten

 

Recent Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?