Intieme bruiloft in Gemert | Kelly & Kevin

 In Bruidsfotografie, Nieuwste reportages

Ongeveer een maandje voor hun trouwdag kreeg ik een berichtje van Kevin en Kelly. Of ik op hun bruiloft nog beschikbaar was, want ook al zou het maar een heel klein en intiem gezelschap zijn, foto’s horen er gewoon bij. Nou, ik kan je vertellen dat dit de meest last minute aanvraag op een bruiloft ever is geweest. Maar gelukkig kon ik die dag nog, dus op 8 juli stond ik Kevin en Kelly in Gemert op te wachten voor een hele intieme bruiloft op het gemeentehuis.

Vanwege alle maatregelen was er enkel een heel klein gezelschap tijdens de ceremonie toegestaan. De kinderen, ouders en zussen van het bruidspaar hadden de eer om alles van dichtbij te mogen meemaken. En stiekem was ik ook echt aan het genieten van de sfeer die er op dat moment in die zaal hing. Alleen de mensen die zo dichtbij staan waren erbij.

Kids will be kids

Alleen vonden kleine Julian en Nova het volgens mij iets minder interessant. Zij hingen over stoelen, klommen bij iedereen op schoot en namen de tijd om het rustig allemaal te laten bezinken. Tot het tijd was voor de ringen! Julian mocht het kussentje bij de ambtenaar komen halen en toen papa de ring om mama’s hand had gedaan, kon hij niet wachten en pakte papa’s ring om deze om zijn hand te schuiven. Trouwen doe je als gezin samen, toch? 😉 Heerlijk, zo’n spontane momentjes.

Intiem feestje in eigen tuin

Na iedere ceremonie is het tijd voor taart. Corona of niet, dat was in dit geval niet anders. Na de intieme bruiloft in Gemert, gingen we naar het huis van Kevin en Kelly voor de borrel. Een handje vol familie had zich al verzameld om een klein feestje te vieren. En zo zie je maar, een bruiloft hoeft lang niet altijd groot en uitbundig te zijn om geslaagd te zijn. Zo’n intiem feestje is minstens zo leuk!

Liefs, Denise

Ga jij in 2022 trouwen? Ga jij ook voor een intieme bruiloft of pak je het wel groots aan? Vanwege de doorschuivingen van dit jaar en alle nieuwe aanvragen loopt mijn agenda voor volgend jaar al vrij vol. Dus reserveer snel jouw trouwdatum!

Recent Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?