Ben ik de fotograaf voor jullie bruidsreportage?

 In Inspiratie

Als fotograaf voor bruidsreportages ben ik een graag geziene gast op veel bruiloften. Zeg nou zelf, elk bruidspaar wil toch mooie trouwfoto’s als aandenken aan hun grote dag? Vaak ben ik er voor het krieken van de dag al bij. Je weet wel, dat moment waarop de kapper, de visagist en de bruidsmeisjes al druk in de weer zijn. Ook de voorbereidingen zijn onderdeel van je trouwdag! En die wil je later ook terugzien in je trouwalbum. Kun je even teruggaan naar het moment toen er nog geen ring om je vinger zat… misschien was je wel heel zenuwachtig? Of geëmotioneerd? Of had je grote lol met je #girlsquad om je heen? Voor mij zijn dat hele leuke momenten om bij te zijn. Ik leer jou als bruid nog een beetje beter kennen, de perfecte voorbereiding voor de rest van jullie bruidsreportage!

Dan volgt een van de leukste momenten van een bruiloft, vind ik. Het moment waarop jullie elkaar voor het eerst zien! Laat de tranen maar stromen hoor (maar pas op voor je make-up). Ik sta natuurlijk paraat met mijn camera en vang jullie emoties op beeld. En dan, op naar de trouwlocatie, of gaan we eerst ergens anders foto’s maken? Jullie zeggen het maar hoor, ik volg wel!

Ik kom jullie huwelijk fotograferen

Zijn we op locatie? Mooi! Ik hoor de wedding bells al rinkelen. Het is tijd voor de huwelijksceremonie. Kom ik jullie huwelijk fotograferen, dan ben ik aanwezig zonder dat jullie me zien. Dat is een van mijn speciale talenten als trouwfotograaf. Ik leg alles vast. Van de speech, tot de ringen en het ja-woord. En de lach en traan van jullie dierbaren natuurlijk! Gaan we daarna proosten en eten? Ook dan blijf ik er graag bij als jullie dat willen. Als de voetjes aan de vloer gaan berg ik mijn camera weer op en ga ik naar huis. Tenzij… jullie ook graag foto’s hebben van het grote feest!

Uiteindelijk valt of staat het met de invulling van jullie dag en jullie wensen wat betreft fotografie. Een huwelijk fotograferen kan op veel verschillende manieren. Benieuwd hoe ik dat doe? Leer mij een beetje kennen.

Ik hou van maatwerk en maak heel graag een aanbod waar jullie mega enthousiast van worden en perfect op jullie wensen aansluit. Fotot’s van kop tot staart, van perfecte make-up tot volledig losgedanst haar? I’m your gall, dat soort feestjes fotografeer ik het allerliefst. Maar ook als jullie het al eerder voor gezien willen houden, een intiemer gezelschap hebben of simpelweg krapper gebudgeteerd zijn, ook dan maak ik met liefde een pakket wat precies bij jullie past.

Hoe dan ook, ik kan niet wachten om super toffe foto’s van jullie bruiloft te maken! Ik vertel je graag meer over mijn tarieven als trouwfotograaf. Tot snel?

Wil jij ook de mooiste foto’s op je bruiloft?

Voor mij als bruidsfotograaf is een bruiloft meer dan dat ‘perfecte’ pinterestplaatje. Het gaat om de connectie tussen jullie en jullie gasten. Om de blik van papa die haar dochter voor het eerst als bruid ziet. De beste vriend die een hilarische speech geeft. Weet je wel, die echte momenten. Die momenten die jullie bruiloft uniek maakt en jullie verhaal vertelt.

Ik ga onopvallend te werk om al deze mooie momenten te vangen. Om ervoor te zorgen dat die kleine momentjes heel je leven bij je zullen blijven, terwijl deze anders verloren zouden raken.

Recommended Posts
Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?