Loveshoot - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

Loveshoot

Loveshootsamen met je geliefde mooie herinneringen maken

Een loveshoot, cheesy? Nee hoor. Een loveshoot staat bij mij in het teken van plezier maken met z’n tweeën. Jullie eigen grapjes, serieuze blikken en jullie liefde voor elkaar. Ik ga bij jullie op zoek naar de echte spontane reacties die direct terug te zien zijn op de foto’s. Of jullie nu net verliefd zijn, verloofd of al jaren getrouwd. Een loveshoot is voor ieder koppel iets wat jullie zeker ooit samen gedaan moeten hebben! Het wordt tijd om samen de liefde te vieren, met prachtige foto’s als resultaat.

Meer informatie over een loveshoot

Wat staat jullie te wachten?

Verliefd! Nog maar even samen, of al jaren bij elkaar? Hoe tof is het om jullie liefde voor elkaar te laten fotograferen? Zie het als een gezellig uitje met elkaar, waar er toevallig een aantal hele toffe foto’s worden gemaakt. Ik ga op zoek naar jullie connectie, jullie liefde en jullie eigenzinnigheid. Het resultaat? Absoluut geen stijve foto’s, maar hele ontspannen, spontane en pure foto’s waar jullie nog jaren plezier van beleven.

Verloofd? Wanneer ik jullie prachtige bruiloft mag fotograferen, krijgen jullie van mij een loveshoot als cadeautje! Waarom een loveshoot boeken? Zie het als een oefensessie. Jullie weten hoe ik als fotograaf te werk ga en zullen daardoor zekerder zijn op jullie bruiloft. Daarnaast weet ik ook hoe jullie voor de camera zijn, waardoor ik mijn werkwijze voor de grote dag precies op jullie kan afstemmen voor een nog meer ontspannen resultaat. Fijn toch! Verder zijn de foto’s natuurlijk ook super gaaf om te gebruiken op jullie trouwkaarten of andere decoratie voor jullie bruiloft. Nog meer redenen kun je lezen op deze blog.

Tips voor een geweldige loveshoot
  • Plan een loveshoot tijdens zonsondergang. Het prachtige licht zorgt voor nog mooiere plaatjes!
  • Van plan om je partner ten huwelijk te vragen? Doe dit tijdens een loveshoot. Meteen geweldig beeldmateriaal!
  • Ook te boeken als After wedding shoot of Trash the dress shoot

Investering

De investering voor een loveshoot is 235 euro. Hiervoor krijgen jullie:

* Een fotoshoot voor 2 personen op een locatie naar keuze

* De mooiste foto’s van de shoot, zorgvuldig nabewerkt in kleur en zwart/wit (geen minimale aantallen, jullie krijgen lekker alle foto’s die door mijn selectie komen)

* Een mooi 15×15 mini album met jullie eigen selectie om nog regelmatig door te kijken

* Handige tips en adviezen vooraf om jullie voor te bereiden op de fotoshoot

Boek een loveshoot

Vlotte spontane meid die graag haar hobby in mooi werk omzet. Veel geduld en leuke omgang met kleine kinderen en natuurlijk haar klant. Een loveshoot gehad bij haar. Nu op naar onze grote dag in september 2020.

- Iemke en Roy
Denise van Duren Fotografie-loveshoot