Zwangerschap en lifestyle shoot

lifestyle newborn-denise van duren fotografie-deurne

Op social media heb ik al heel erg veel van deze shoots gedeeld, maar ik dat komt omdat ik ze zelf zo leuk vind! Ik kreeg een berichtje van Nicole toen ze halverwege haar zwangerschap was. Of ik een zwangerschapsshoot en een newbornshoot van hun nieuwe gezinnetje wilde maken. Natuurlijk wil ik dat!

Zwangerschapsshoot in Brandevoort

Voor de zwangerschapsshoot spraken we af in Brandevoort. Nicole en Paul wilden geen standaard bos als achtergrond, maar een keer iets anders. Oke, dan gaan we voor een lekker stadse achtergrond. Een hele gezellig en ontspannen shoot volgde en een behoorlijke ronde later spraken we af dat we even contact zouden houden wanneer de kleine spruit geboren was.

Newborn lifestyle shoot thuis

Niet heel lang daarna kreeg ik het berichtje. Kleine Evy is geboren. Ik ging bij Nicole en Paul langs om lekker in hun eigen vertrouwde omgeving foto’s te maken van het nieuwe gezinnetje. En wat een knap meisje hebben ze gekregen! Ze was ontzettend lief tijdens de fotoshoot en vond alles wel prima. Hier liggen, daar door papa vastgehouden worden, allemaal goed. Het was een shoot met heel veel knuffels en het genieten van elkaar, en dat spat van de foto’s af!

Willen jullie ook foto’s van jullie kleine spruit? Stuur me dan tijdens de zwangerschap al een berichtje om een plekje te reserveren! Willen jullie een zwangerschap– en een newbornshoot? Vraag dan zeker even naar de leuke combi deal!

Liefs Denise

Vorig bericht
Zomerse loveshoot in Bakel
Volgend bericht
Trouwfeest – Susan en Martijn
Menu