Zwangerschap en lifestyle shoot - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Zwangerschap en lifestyle shoot -

Lifestyle newbornshoot

Op social media heb ik al heel erg veel van deze shoots gedeeld, maar ik dat komt omdat ik ze zelf zo leuk vind! Ik kreeg een berichtje van Nicole toen ze halverwege haar zwangerschap was. Of ik een zwangerschapsshoot en een newbornshoot van hun nieuwe gezinnetje wilde maken. Natuurlijk wil ik dat!

Zwangerschapsshoot in Brandevoort

Voor de zwangerschapsshoot spraken we af in Brandevoort. Nicole en Paul wilden geen standaard bos als achtergrond, maar een keer iets anders. Oke, dan gaan we voor een lekker stadse achtergrond. Een hele gezellig en ontspannen shoot volgde en een behoorlijke ronde later spraken we af dat we even contact zouden houden wanneer de kleine spruit geboren was.