Trouwfoto’s in Milheeze - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Trouwfoto’s in Milheeze -

Bruidsfotografie

Dit jaar had ik het geluk om de trouwfoto’s van Benny en Fieke in Milheeze te maken. Zij trouwden niet alleen met elkaar, maar het hele gezin mocht meedoen.

Omdat ze al zo’n lange tijd samen zijn en twee prachtige kinderen samen hebben zagen Benny en Fieke geen nut om tradities in ere te houden. Lekker samen in huis aankleden waar iedereen samen was. Niet teveel poespas of gedoe. Gewoon normaal doen. Maar wel tot het laatste moment wachten om elkaar te zien. Leuk was dat Fieke een mooie jurk voor hun dochter had uitgezocht en dat Benny op pad ging voor de kleding van hun zoontje. En wat zagen ze er allemaal geweldig uit!

Wanneer je gezegend bent met zo’n grote achtertuin kan het ook niet anders dan deze te gebruiken voor de ceremonie. Ze hadden grote hooibalen neergelegd met dekentjes voor de gasten. Zo gaaf! Een aantal bijzondere momenten maakten de ceremonie heel persoonlijk. Hun kleine meid mocht bijvoorbeeld ook met papa trouwen. Het heerlijke aan ceremonies met kinderen is dat er zoveel onverwachte dingen kunnen gebeuren. Hoe dan ook, zij trekken hun eigen plan. Zo ook het zoontje van Benny en Fieke. Voordat iemand het doorhad was hij onder de tafel van de ambtenaar gedoken. Iets wat iedereen ontzettend hard liet lachen.

Met een fijne borrel en een knalfeest sloten we de dag af. Lieve Benny en Fieke, bedankt dat ik jullie trouwfoto’s in Milheeze mocht maken. Ik vond het geweldig om erbij te mogen zijn!

Liefs, Denise

Gaan jullie trouwen in 2020? Ik zou dolgraag jullie bruiloft fotograferen. Via deze pagina kunnen jullie mijn nieuwe brochure aanvragen met alle pakketten en nog heel veel tips en andere nuttige informatie.

Hou ook mijn Instagram in de gaten. Daarop deel ik bijna dagelijks nieuwe foto’s!

Leveranciers

Jurk: AssepoesterPak: Lenssen Mode MierloBloemen: Bloemsierkunst van WellIjskar: CleversProosten: De Reizende ManFeestlocatie: Natuurpoort Nederheide