Trouwfotografie Stan en Laura - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Trouwfotografie Stan en Laura -

Bruidsfotografie

Stan en Laura trouwden op 14 juni 2019 en ik mocht de trouwfotografie verzorgen. Een prachtige dag en lekker dicht bij huis (de locatie was namelijk letterlijk 500 meter bij mijn huis vandaan). Jeetje wat heb ik genoten van deze dag. Stan en Laura kozen voor een buitenceremonie. Ideaal dat dit plaats kon vinden in de tuin van zijn ouderlijk huis. De tuin was prachtig aangekleed met een apart gedeelte voor de ceremonie, een mooie gedekte tafel voor het diner en een geweldige tent voor het feest in de avond. Heerlijk dat alles op één locatie kon plaatsvinden. Dat scheelt over het algemeen zoveel stress en tijd. Alles verliep vlot en zonder gedoe.

Ceremonie in de tuin

Ceremonies zijn prachtig, zeker als er echte emoties spelen. Dit was bij de trouwerij van Stan en Laura zeker het geval. Een aantal jaar geleden is Laura haar moeder verloren, wat een enorm gat op zo’n prachtige dag als dit achterlaat. Tijdens de ceremonie werd een kaars aangestoken ter nagedachtenis. Een prachtig moment, en oh zo dierbaar.

Oeps, de bloemen!

Uit ervaring kan ik zeggen dat bruiden over het algemeen een haat/liefdesverhouding hebben met hun bruidsboeket. Dat ding continu moeten vasthouden, zwaar, onhandig. Het wordt vaak snel aan de kant gelegd. Dat deed Laura ook. Toen we op de fotolocatie arriveerden zag ik plotseling een hand zonder boeket. Oeps helemaal vergeten! Normaal zou dat niet zo’n ramp zijn, het boeket staat over het algemeen wel regelmatig al op de foto. Maar in dit geval was het iets anders. Laura is namelijk zelf bloemiste en heeft al het bloemwerk voor hun bruiloft zelf gemaakt. Teruggaan en ophalen? Nee, geen tijd voor. Gelukkig waren de hulptroepen na een belletje al onderweg en werd het boeket hoogstpersoonlijk afgeleverd door 2 vrienden. That’s what friends are for right?

Dat gouden uurtje

De avond viel langzaam en de receptie liep tot een einde. En wat zag ik? Een prachtige zonsondergang. Het voordeel van achteraf wonen is de enorme ruimte en niet al te veel gebouwen in de weg. Ik kon het kersverse bruidspaar meenemen voor een paar prachtige trouwfoto’s met de ondergaande zon. Persoonlijk vind ik dat zo’n meerwaarde voor de trouwfotografie en in het album. Net even iets anders dan de foto’s die we al eerder hebben gemaakt.

Lieve Stan en Laura, bedankt dat jullie mij de trouwfotografie hebben laten verzorgen. Ik heb genoten van jullie dag en ik hoop dat jullie nog jaren kunnen nagenieten.

Liefs, Denise

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een enthousiaste bruidsfotografe? Vraag dan deze maand (januari 2020) nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en krijg maar liefst €125 korting op een pakket naar keuze EN een gratis loveshoot! Vraag hier mijn brochure aan.

Leveranciers

Bloemwerk: Bloemsierkunst van Well / Mandy's bloemenhuisAankleding en tent: Zaal de ZwaanBruidsjurk: Engels BruidsmodeTrouwpak: Janssen NoyIjstaart: ConfusoDJ: Tom van Leeuwen