Trouwfotografie Sanne en Nick - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Trouwfotografie Sanne en Nick -

Bruidsfotografie

8 juni stonden Sanne en Nick samen voor het altaar en ik mocht de trouwfotografie in Deurne verzorgen. WAT een mooie dag was dit! Al zag dit er aan het begin van de dag niet uit… Regen kwam met bakken uit de lucht wat hier en daar voor wat stress zorgde. WAT NU! Bij Nick thuis was wel alles rustig, ja valt er wat regen dan worden we gewoon een beetje nat. Niets aan te doen.

Gelukkig hadden we op de dag zelf wat speling en kon de ontmoeting uitgesteld worden, al werd iedereen daarbij nog wel een beetje nat. Maar toen we dan op de fotolocatie uitkwamen werd het ineens droog en begon het zelfs wat op te klaren. Je krijgt wat je verdient zeggen ze toch? Juist door de gevallen regen leken de kleuren van de bloemen nog feller.

Bomvolle kerk

Daarna was het alweer tijd voor de ceremonie. Sanne en Nick kozen voor een mooi kerkje in Griendtsveen, en wat zat deze vol! Mensen hingen bijna met de benen buiten. Hoe mooi dat zoveel mensen graag zien hoe jullie elkaar eeuwige trouw beloven. Deze ceremonie zat vol mooie momenten met lezingen en van familie en taken voor de neefjes van het bruidspaar.

Na de kerk gingen we naar het huis van het stel voor de borrel en werd de dag afgesloten met een dijk van een feest. Trouwfotografie met zo’n feest als afsluiter is echt top. Heel veel leuke mensen die houden van een dansje, een goede dj die bakken met licht meeneemt en ook de confetti rond laat vliegen.

Lieve Sanne en Nick, ik wens jullie heel veel geluk in de toekomst. Het was een feestje om jullie fotograaf te mogen zijn.

Liefs, Denise

Gaan jullie volgend jaar trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een enthousiaste fotografe? Stuur me dan zeker een berichtje! Op deze pagina kunnen jullie alles lezen over de pakketten die ik aanbied. Hopelijk kan ik iets voor jullie betekenen.