Trouwfotografie in Deurne – Renee en Roy - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Trouwfotografie in Deurne – Renee en Roy -

Bruidsfotografie
Trouwfotografie in Deurne

Mijn allerlaatste bruiloft van 2018 was bij Roy en Renee. Het beloofde een prachtige dag te worden, maar leek aan de start van de dag al behoorlijk in het water te vallen. Letterlijk. De familie had als verrassing een platte kar gemaakt die het broertje van de bruid naar de ceremonie reed. Iedereen zat lekker droog, behalve het broertje voorop de traktor, oeps. Gelukkig was er met de auto snel even op en neer gereden zodat ook hij droge kleding had tijdens de ceremonie.

Muzikale ceremonie

Roy en Renee zijn beiden erg muzikaal tijdens de ceremonie bleek dat dit met de paplepel is ingegoten. Roy onthaalde zijn bruid in de kerk met een trompetstuk waarbij familie van beiden meespeelden. Tijdens de ceremonie verzorgde de familie ook de muziek. Heel bijzonder om het zo persoonlijk te maken!

De rest van de dag was het gelukkig droog, zodat we lekker buiten konden lunchen en ook de foto’s buiten bij het Buntven konden maken. Juist met die dreigende lucht leverde dat hele mooie trouwfotografie op in Deurne! De dag vloog voorbij en al gauw was het tijd voor het feest als afsluiter van de dag. A night to remember!

Wat blijft het tof om deze bijzondere dagen van zo dichtbij mee te maken. Dankjewel aan het bruidspaar en alle familie die mij zo hartelijk hebben ontvangen. Hopelijk kunnen jullie nog lang van de foto’s genieten!

Liefs, Denise

Voor 2020 heb ik nog een aantal plekken vrij. Gaan jullie trouwen en willen jullie graag dat ik jullie bruiloft kom fotograferen? Klik dan hier om contact op te nemen of kijk op deze pagina voor meer informatie!