Trouwfeest Susan en Martijn - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Trouwfeest Susan en Martijn -

Feestfotografie
Trouwfeest in Deurne

Feestjes, ik hou ervan! Hoewel ik zelf geen party animal ben, ben ik gek op het fotograferen van feestjes. Ondertussen heb ik al veel van nachtelijke uurtjes erop zitten, maar mijn ultieme favoriet is toch wel het vastleggen van bruidsfeestjes. Susan en Martijn vroegen mij of ik hun trouwfeest wilde fotograferen. Yes please! Het feest was bij Natuurpoort de Peel in Deurne en de zaal was prachtig versierd met lampionnen en een enorme bak licht van de dj. Dat moest alleen maar goed komen!

And mennn, wat had ik daar gelijk in! Goede muziek, dansende mensen, fijne verlichting en veel confetti. Ik heb enorm van dit trouwfeest genoten, net zoals het bruidspaar!

Liefs, Denise

Zoeken jullie nog een fotograaf voor jullie trouwfeest? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie of stuur me meteen een berichtje!