Trash the dress met Mart en Lea - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Trash the dress met Mart en Lea -

Bruidsfotografie

Hoe gaaf is dit! Een trash the dress shoot stond al tijden op mijn shootsverlanglijstje. Begin deze zomer dacht ik; nu wil ik het echt gaan doen! Zo gezegd, zo gedaan. Ik plaatste een bericht op social media, maar wat bleek? Het schijnt toch dat bruidsparen het toch wat spannend vinden om met hun trouwkleding als een malle het water in te redden.

Totdat ik een berichtje van Lea kreeg. Dat zij en Mart misschien de after wedding shoot wel eens zouden willen proberen. Heel tof dat juist zij mij een berichtje stuurden, omdat ik vorig jaar ook hun bruiloft heb mogen fotograferen. Ik wist dus wel dat dit een perfect stel hiervoor was en dat er alleen maar geweldige beelden uit konden komen. We spraken snel een datum af en zorgden dat alles gereed was.

Ja, en daar sta je dan. Een jaar na je bruiloft, in je trouwkleren in het zand bij de Bakelse plassen. Een heerlijke zomeravond waardoor het juist heel lekker was om het water in te gaan, maar ook voor aardig wat bekijks. En geef ze eens ongelijk. Hoe vaak zie jij een bruidspaar het water in rennen? Af en toe hoorde je mensen toch wel denken; die zijn gek?! Maar wij hadden met z’n allen de grootste lol. Samen met Mart en Lea en de achterban die zorgden voor wat extra beeldmateriaal (bedankt daarvoor Daisy en Marianne 😉 ) hebben we onwijs gave dingen gemaakt. Rennen, dansen, in het zand zitten en… het spuiten van de champagne. Super tof!

Als een kind in een snoepwinkel zo vrolijk dat ik deze foto’s heb mogen maken. Hulde aan Mart en Lea die dit maar mooi even gedurfd hebben.

Benieuwd naar de beelden? Scroll snel naar beneden. Oh, en denken jullie; zo’n after wedding shoot is ook echt iets voor ons! Stuur me dan zeker een berichtje. Dan gaan we samen op zoek naar een gaaf concept wat bij jullie past!

Liefs, Denise

Volg je me al op social media? Ik ben te vinden op Facebook en Instagram.