Spontane loveshoot in Helmond - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Spontane loveshoot in Helmond -

Loveshoot

Samen met Ellis en Kevin mocht ik voor een spontane loveshoot naar Helmond, eens lekker wat anders dan in de natuur. We spraken in de ochtend af en dat zorgde voor deze heerlijke zonnestraaltjes. Het gouden uur is mijn favoriete moment van de dag voor een fotoshoot. Dit kan ‘s avonds zijn, maar in de ochtend, zoals hier gaat dat ook heel erg goed! De temperatuur lag net iets boven 0. Ik moest ook even twee keer kijken toen ik Ellis met BLOTE benen aan zag komen lopen! Blijkt toch dat liefde zorgt voor een warm gevoel.

Een spontane loveshoot in Helmond is zo leuk, omdat het eens iets totaal anders is dan in de natuur. Natuurlijk vind ik dat ook heel mooi, maar voor de stellen die graag een wat apartere, rustiekere achtergrond willen is een loveshoot in het centrum van een stad of dorp een erg goede optie. Wel is het aan te raden om vooraf te checken of er op dat moment iets wordt georganiseerd. Het is jammer wanneer jullie ideale plek ineens weg is omdat er bijvoorbeeld een markt staat!

Deze spontane loveshoot was zo leuk! Een lekker spontaan en knap stel, wat er automatisch voor zorgt dat ik als fotograaf niet veel hoef te doen. Liefde en geluk spatte er vanaf. Kevins grote trots (zijn auto) was ook mee en dus mocht die ook zeker niet op de foto ontbreken.

Gaat het bij het zien van deze foto’s bij jou ook kriebelen om samen met je geliefde op de foto te gaan? Bekijk de pagina met meer informatie over een loveshoot of stuur me direct een berichtje!

Liefs, Denise

Volg jij me al op instagram? Je kunt mijn account via deze link vinden.