Pre-wedding shoot Stan en Laura - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Pre-weddingshoot Stan en Laura -

Loveshoot

Dit jaar mocht ik de mooie bruiloft van Stan en Laura fotograferen. Stiekem toch wel spannend, zo’n fotoshoot. Mede daarom planden we een tijd voor de bruiloft een pre-wedding shoot in. Persoonlijk vind ik dit altijd heel fijn, omdat ik dan de mogelijkheid heb om het bruidspaar iets beter te leren kennen. In principe zie ik een bruidspaar maar 2 keer voorafgaand aan de bruiloft, dus dat extra contactmoment is fijn. Daarnaast is het voor het bruidspaar fijn, omdat zij een keer meemaken hoe ik als fotograaf werk. Een soort van oefensessie eigenlijk.

Pre-wedding shoot in Bakel

Ik sprak met Stan en Laura af bij de Bakelse plassen aan het begin van de avond. Ik zei net wel dat ik dit soort pre-wedding shoots een oefening zijn voor de grote dag, maar ik merkte al snel dat dit stel weinig oefening nodig had. De hele shoot ging vanzelf. Ondertussen is de bruiloft ook geweest, en man wat was dat een feestje. Deze blog vind je hier!

Liefs, Denise

Volg je me al op social media? Lijkt me leuk om daar te connecten!

Facebook | Instagram