fbpx
Denise van Duren-Fotografie

Denise van Duren

Fotografe

Leuk dat je de weg naar mijn website hebt gevonden en dat je nieuwsgierig bent naar het meisje achter de camera! Hi, ik ben Denise. Geboren en getogen in het mooie Deurne, maar ondertussen verhuisd naar het net zo gezellige Beek en Donk. Daar woon ik samen met mijn lieve vriend Antoine en heb ik sinds kort ook mijn eigen kantoor (jeej!).

Blij ei, theeleut, nieuwsgierig aagje, perfectionistisch, liefhebber van lekker eten, enorm ambitieus en vol passie. Dat ben ik in een notendop. Ik hou ervan om gezellig met vrienden te borrelen en een bordspelletje te spelen. Nee, geen standaard Monopoly, maar de iets meer advanced spellen. Maar ik kan ook enorm genieten van een avondje op de bank met een dekentje, lekker hapje en een kop thee en heel Netflix uit te spelen. Heb je series die ik absoluut gezien moet hebben? Let me know!

Mijn liefde voor fotografie heb ik op vroege leeftijd nooit ontdekt. Ik was graag creatief bezig op de computer in Paint en later in Photoshop. Om die reden schreef ik mezelf in voor de opleiding Crossmedia op het SintLucas. Hier kreeg ik het vak fotografie en pas toen werd ik echt verliefd op het maken van beelden. Daarom stapte ik na het eerste jaar over naar de film- en fotografie opleiding. De beste keuze die ik ooit heb gemaakt! Tijdens mijn laatste stage dook ik in de wereld van bruidsfotografie en daar vond ik mijn echte passie. Loveshoots, bruiloften, familieshoots, feestjes, dat is wat ik wilde gaan doen.

Sinds 2015 mag ik mezelf met gepaste trots fotograaf en ondernemer noemen, en man wat heb ik daar plezier in! Mijn ambitie is om jullie herinneringen tastbaar te maken. Ik wil jullie verhaal vertellen aan de hand van prachtige foto’s, of dit nu een volledige bruiloft is of een familie- of loveshoot. Poseren? Nee bedankt. Ik hou ervan om de connectie tussen mijn klanten te vinden en dit te fotograferen. Ik ga op zoek naar echte momenten, niet de standaard statiefoto’s. Ook vind ik het doodzonde om foto’s te laten versloffen op een computer (nadeeltje van het digitale tijdperk). Daarom geloof ik echt in het afdrukken van foto’s en ontvangt iedere klant bij mij een mooi mini album na hun fotoshoot.

0
Verliefde koppels
0
Vrolijke families
0
Spetterende feesten
0
Prachtige bruiloften
Menu