Denise van Duren-Fotografie

Denise van Duren

Fotografe

Hi! Ik ben Denise van Duren, een enthousiaste fotografe van 24 jaar met een grote liefde voor die échte glimlach en liefdevolle plaatjes.

Dat ben ik in het kort, maar er is nog zoveel meer. Opgegroeid in het hartje van de Brabantse Peel in Deurne ben ik gewend om lekker veel buiten te zijn. Daardoor weet ik alle mooie plekjes in de omgeving te vinden. Ik heb altijd al iets creatiefs willen doen, maar wat precies stond lang open. Tijdens mijn studie ben ik toevallig de fotografie ingerold. En tja, toen was ik snel verkocht.

Na de doorstroom van de grafische naar de fotografie opleiding vond ik mijn ware passie; verhalen van mensen vertellen door middel van fotografie. Na het afronden hiervan in 2015 ben ik meteen in het diepe gesprongen en mijn eigen bedrijf gestart, naast het volgen van een HBO studie Communicatie.

Ik heb al ontzettend veel mooie verhalen vast mogen leggen van lieve stellen, mooie families, knallende feesten en geweldige bruidsparen, maar daar kan die van jou prima tussen! Hou jij van spontane fotografie met een vleugje romantiek en vooral veel plezier? En ben je net als ik geen fan van studiofotografie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Geef mij maar lekker open in de natuur of een andere gave locatie met mooi natuurlijk licht. Dan ben ik helemaal in mijn element.

Naast fotografie heb ik ook nog steeds een grote passie voor grafisch vormgeven, en dan met name kaartjes. In het verleden mocht ik voor diverse bruidsparen naast de reportage ook hun uitnodiging maken. Ook heb ik een paar mooie geboortekaartjes mogen maken.

Een paar must know’s over mij

  • Mijn lieve vriend Antoine – Voornamelijk ook degene die mijn hoofd rustig houdt
  • Liefde voor eten – Hier word ik heel erg blij van. Mijn favoriet; Italiaans, tapas en sushi
  • Spelletjesavond – Een goed spel, een hapje en een drankje en mijn avond is compleet

Maar ik ben nog steeds het liefste bezig met het maken van prachtige foto’s. Mijn werk is mijn hobby en vise versa, hoeveel mensen kunnen dat daadwerkelijk zeggen?

Liefs, Denise

0
Verliefde koppels
0
Vrolijke families
0
Spetterende feesten
0
Prachtige bruiloften
This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for denisevanduren_foto needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Menu