Over mij - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

Over mij

Hi there!Mijn naam is Denise

Leuk dat je de weg naar mijn website hebt gevonden en dat je nieuwsgierig bent naar het meisje achter de camera! Hi, ik ben Denise. Geboren en getogen in het mooie Deurne, maar ondertussen verhuisd naar het net zo gezellige Beek en Donk. Daar woon ik samen met mijn lieve vriend Antoine en heb ik sinds kort ook mijn eigen kantoor (jeej!).

Blij ei, theeleut, nieuwsgierig aagje, perfectionistisch, liefhebber van lekker eten, enorm ambitieus en vol passie. Dat ben ik in een notendop. Ik hou ervan om gezellig met vrienden te borrelen en een bordspelletje te spelen. Nee, geen standaard Monopoly, maar de iets meer advanced spellen. Maar ik kan ook enorm genieten van een avondje op de bank met een dekentje, lekker hapje en een kop thee en heel Netflix uit te spelen. Heb je echte must sees? Let me know!

Veel fotografen vertellen je dat ze van kleins af aan al met een camera rondliepen en zo de passie is ontstaan. Bij mij is dat niet zo. Sterker nog, ik had nog nooit een spiegelreflexcamera aangeraakt tot ik op mijn 16e de studie grafisch vormgeven ging doen en daar het vak fotografie kreeg. Dit bleek helemaal mijn straatje te zijn en daarom stapte ik het jaar daarna over naar de foto- en video opleiding. Mijn laatste stage liep ik bij een bruidsfotograaf en daar sloeg de vonk over. Dit was absoluut het werk wat ik voor de rest van mijn leven wilde blijven doen. Niet veel later studeerde ik af als allround fotograaf en startte ik tegelijk met mijn hbo studie Communicatie een eigen fotografiebedrijf.

Sinds 2015 mag ik mezelf met gepaste trots fotograaf en ondernemer noemen, en man wat heb ik daar plezier in! Mijn ambitie is om jullie herinneringen tastbaar te maken. Ik wil jullie verhaal vertellen aan de hand van prachtige foto’s, of dit nu een volledige bruiloft is of een familie- of loveshoot. Poseren? Nee bedankt. Ik hou ervan om de connectie tussen mijn klanten te vinden en dit te fotograferen. Ik ga op zoek naar echte momenten, niet de standaard statiefoto’s. Ook vind ik het doodzonde om foto’s te laten versloffen op een computer (nadeeltje van het digitale tijdperk). Daarom geloof ik echt in het afdrukken van foto’s en ontvangt iedere klant bij mij een mooi mini album na hun fotoshoot.

Liefs, Denise

denise-van-duren-fotografie
denise van duren fotografie-bruidsfotograaf laarbeek

Bucketlist

Als fotograaf heb ik natuurlijk een aantal dingen die ik dolgraag nog eens wil fotograferen. Past hier iets bij jullie? Laat me dit zeker weten! Dit is maar een beknopt lijstje. Wil je mijn volledige bucketlist zien? Klik dan hier.

 • Een aanzoek vastleggen
 • Een bruiloft in het buitenland
 • Een loveshoot in een ver land tussen de bergen
 • Een loveshoot in huis (tijdens het optuigen van de kerstboom!)
 • Een fotoshoot in het water

Fun facts

 • Ik heb chronisch koude vingers. Bijna het hele jaar door loop ik in mijn handen te wrijven om mijn vingers een beetje op te warmen.
 • Ik ben nogal een kletskous, volgens mijn vriendinnen ook af en toe met een kapotte geluidsknop.
 • Volgens dezelfde vriendinnen heb ik ook een ding met (bijna) aangereden worden door fietsers.
 • Ik heb bijna 20 jaar bij de majorettes gezeten en zijn met ons team meervoudig Brabants en Nederlands kampioen geworden.
 • Naast een fotografiediploma heb ik ook een HBO diploma in Communicatie. Daarom werk ik ook twee dagen in de week als communicatiemedewerker bij, je gelooft het nooit, een zaagmachinefabriek.
 • Ik hou enorm van lekker eten, maar hou niet van sporten. Goede combi? I think not.
 • Als ik vrolijk ben kan ik de hele dag lopen zingen. Iets waar mijn omstanders vaak minder blij mee zijn. Oeps.

Lieve woorden

Denise heeft de feestavond op onze trouwdag vastgelegd. We zijn heel blij met de sfeervolle foto's en het mooie album als herinnering! - Martine & Twan
Denise van Duren Fotografie-feestfotografie