Onze grootste winactie OOIT! - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Onze grootste winactie OOIT! -

Bruidsfotografie
Doe jij mee met onze grootste winactie ooit?! Je maakt kans op een compleet trouwpakket t.w.v. 1350 euro!

 

Wat kun je precies winnen?

Boergondisch maakt een prachtige bruidstaart of gebak naar keuze t.w.v. €150!

♡ Ik van Denise van Duren Fotografie leg voor 3 uur lang jullie mooiste herinneringen vast die naderhand te bewonderen zijn in jullie eigen album, t.w.v. €450!

The Arts of Weddings and Events geeft jullie als professioneel weddingplanner een gratis trouwadviesgesprek t.w.v. €175, waarin je haar alle vragen kunt stellen over jullie bruiloft en waarin ze jullie van tips en adviezen zal voorzien!

Ceremonie vol liefde geeft een online workshop “schrijf je gelofte” weg. Daarbij gaat zij jullie beiden persoonlijk begeleiden én worden jullie geloften in een geloften-boekje afgedrukt. Dit alles t.w.v €175.
Breekt het zweet je uit als je alleen maar aan een gelofte uitspreken denkt? Jessica van Ceremonie vol Liefde gaat jullie hiermee helpen!

Kevin en Lindsay voorzien jullie trouwceremonie met live muziek t.w.v. €400, inclusief professionele geluidsinstallatie!

Tenslotte krijgen jullie als winnaar de mogelijkheid om The Arts of Weddings & Events en Ceremonie vol liefde in te zetten bij jullie trouwdag, mét een hele mooie korting. We vinden het wel belangrijk dat de klik er is met jullie. Dus de keuze om hier op in te gaan ligt geheel bij jullie.

Hoe kan je deelnemen aan deze winactie?

Check mijn posts op Instagram en/of Facebook over hoe je deel kunt nemen aan deze winactie!

Op 1 maart maken wij de winnaar bekend!

Voorwaarden:

  1. Afname van alle leveranciers is verplicht. Leveranciers zijn niet los van elkaar te winnen. De winactie komt als 1 pakket;
  2. Reiskosten niet inbegrepen;
  3. Datum onder voorbehoud. Mocht de datum door onvoorziene redenen zoals Covid-19 niet door kunnen gaan, kijken wij gezamenlijk naar een nieuwe oplossing;
  4. Trouwlocatie: Nederland of België;
  5. Bij deelname ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden.