Loveshoot Sanne en Nick. - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Loveshoot Sanne en Nick. -

Loveshoot

Het is momenteel zo druk dat ik geen tijd heb om af en toe een blog te schrijven. Dat moet toch eens wat vaker gebeuren! Vandaag ga ik daarmee aan de slag. En meteen een hele leuke van de loveshoot met Sanne en Nick.

Keelven, Someren

Sanne en Nick gaan over een tijdje trouwen en om alvast te oefenen voor de grote dag hebben we een tijd terug een loveshoot ingepland. We gingen naar het Keelven in Someren, een mooi stuk natuur met uitgestrekte bossen, een grote plas water en genoeg ruimte om de langzaam ondergaande zon fijn in beeld te krijgen.

Een loveshoot, lastig? Daar was dit stel een beetje bang voor. Poseren, beetje klef lopen doen voor de camera.. Nee bedankt. Door mijn werkwijze tijdens een fotoshoot hoeft dat ook helemaal niet. Ik probeer op een zo speels mogelijke manier leuke, spontane maar toch liefdevolle foto’s te maken. En ook hier is dat weer gelukt. Benieuwd? Kijk dan snel hieronder naar het resultaat.

Wat denken jullie? Gaat de bruiloft goedkomen? Ik geloof van wel!

Liefs, Denise

Willen jullie ook een mooie loveshoot? Stuur me dan snel een berichtje voor meer informatie of het maken van een afspraak. Volg me ook op Facebook en Instagram voor nog meer mooie foto’s.