fbpx

Loveshoot met Demi en Steef

Loveshoot-denise van duren-fotografie-noord brabant

Deze loveshoot was zo leuk! Aan het einde van de middag ging ik met Demi en Steef op pad om hele mooie foto’s te maken. Demi ken ik denk ik al zo lang ik me kan herinneren, dus dit kon alleen maar gezellig worden. En wat is dit een leuk stel! Gek durven doen, ook voor de camera met iemand anders erbij. Ik hou ervan.

Juist dat zorgt ervoor dat je tijdens een loveshoot de meest spontane foto’s krijgt. De camera vergeten en alleen maar lol maken met elkaar. Dus dikke tip voor andere stellen die van plan zijn om een loveshoot te plannen; kijk niet gek op van mijn soms wat vreemde opdrachtjes, maar doe vooral lekker mee! Dat doe ik juist zodat jullie de allerleukste foto’s krijgen.

Liefs, Denise

Vorig bericht
Familieshoot met familie Jansen
Volgend bericht
Best of 2019 – Denise van Duren | Fotografie & Design
Menu