lifestyleshoot-header

Your first breath
took ours away

Lifestyle newbornshoot

Jullie hebben (weer) een kindje gekregen, gefeliciteerd! Wat groeien ze snel, en hoe zonde het is als ze op hun kleinst niet vastgelegd worden. Boek daarom een lifestyle newbornshoot. Gewoon bij jullie thuis, op de bank of op bed heerlijk knuffelen en genieten van jullie als kersvers gezinnetje.

Over de lifestyle newbornshoot

  • Deze fotoshoot is bedoeld voor jullie gezinnetje
  • De lifestyle newbornshoot vindt plaats bij jullie thuis
  • Eigen leuke ideeën zijn altijd welkom
  • Annuleren kan tot uiterlijk 48 uur voor aanvang
  • De shoot kan geboekt worden van woensdag t/m zaterdag
newborn-lifestyle-deurne

kennismaking

Werkwijze lifestyle newbornshoot

Het fijnste is dat jullie mij een berichtje sturen tijdens de zwangerschap. Dan hou ik twee weken na de uitgerekende datum een aantal gaatjes in mijn agenda vrij, zodat we gemakkelijk een datum kunnen prikken. Zodra de kleine spruit is geboren kunnen jullie mij een berichtje sturen en gaan we snel plannen.

De fotoshoot staat in het teken van knuffelen en genieten van jullie kindje. Omdat we de foto’s in huis maken ben ik afhankelijk van het daglicht wat door de ramen naar binnen komt. Daarom wil ik een beetje rond kijken in welke ruimte het mooiste licht binnenkomt. Zorg er daarom voor dat het huis is opgeruimd, zodat er geen prulletjes op de foto staan die afleiden van jullie. Ook is het mooiste dat jullie lichte kleding dragen, omdat daardoor de foto’s vanzelf ook wat lichter ogen. Vermijd dan ook volledig zwarte outfits.

investering

Investering lifestyle newbornshoot

Je boekt een complete lifestyle newbornshoot al vanaf €189. Deze bevat:

  • 1 uur fotografie bij jullie thuis
  • 10 bewerkte foto’s in kleur en zwart/wit die jullie zelf mogen uitkiezen
  • Leuk extraatje: 15×15 album met een linnen omslag met de uitgekozen foto’s
  • Inclusief reiskosten in een straal van 15 km rondom postcode 5754 PD Deurne

Neem met mij contact op voor een passende offerte. Zien jullie meer leuke foto’s in de selectie? Bijbestellen kan natuurlijk altijd. De bijkomende kosten per digitaal bestand zijn €7,50. Willen jullie ook een zwangerschapsshoot? Dan heb ik een leuke combideal. Vraag naar meer informatie.

* Prijzen zijn inclusief btw.

newborn-lifestyle-deurne
newborn-lifestyle-deurne
newborn-lifestyle-deurne
newborn-lifestyle-deurne
newborn-lifestyle-deurne
newborn-lifestyle-deurne

“We hebben een fijne fotoshoot gehad met Denise! Ons zoontje van 1,5 jaar voelde zich op zijn gemak. Hij mocht zelfs meekijken op de camera of de foto’s wel goed genoeg waren. Ik vind het prettig dat Denise zelf initiatieven neemt, maar ze staat ook open voor ideeën van ons. Deze actieve houding is fijn, vooral omdat de spanningsboog van een peuter niet zo lang is. We krijgen veel complimenten over de spontane foto’s! Dankjewel! – Familie Jansen.”

Interesse in een lifestyle newbornshoot?

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Menu