fbpx
lifestyleshoot-header

Your first breath
took ours away

Lifestyle newbornshoot

Jullie hebben (weer) een kindje gekregen, gefeliciteerd! Wat groeien ze snel, en hoe zonde het is als ze op hun kleinst niet vastgelegd worden. Boek daarom een lifestyle newbornshoot. Gewoon bij jullie thuis, op de bank of op bed heerlijk knuffelen en genieten van jullie als kersvers gezinnetje.

newborn-lifestyle-deurne

kennismaking

Werkwijze lifestyle newbornshoot

Het fijnste is dat jullie mij een berichtje sturen tijdens de zwangerschap. Dan hou ik twee weken na de uitgerekende datum een aantal gaatjes in mijn agenda vrij, zodat we gemakkelijk een datum kunnen prikken. Zodra de kleine spruit is geboren kunnen jullie mij een berichtje sturen en gaan we snel plannen.

De fotoshoot staat in het teken van knuffelen en genieten van jullie kindje. Omdat we de foto’s in huis maken ben ik afhankelijk van het daglicht wat door de ramen naar binnen komt. Daarom wil ik een beetje rond kijken in welke ruimte het mooiste licht binnenkomt. Zorg er daarom voor dat het huis is opgeruimd, zodat er geen prulletjes op de foto staan die afleiden van jullie. Ook is het mooiste dat jullie lichte kleding dragen, omdat daardoor de foto’s vanzelf ook wat lichter ogen. Vermijd dan ook volledig zwarte outfits.

investering

Investering lifestyle newbornshoot

Je boekt een complete lifestyle newbornshoot al vanaf €199. Deze bevat:

  • 1 uur fotografie bij jullie thuis
  • 10 bewerkte foto’s in kleur en zwart/wit die jullie zelf mogen uitkiezen
  • Leuk extraatje: 15×15 album met een linnen omslag met de uitgekozen foto’s

Zien jullie meer leuke foto’s in de selectie? Bijbestellen kan natuurlijk altijd. De bijkomende kosten per digitaal bestand zijn €7,50. Boeken jullie deze shoot in combinatie met een zwangerschapsshoot? Dan heb ik een leuke combideal. Dan ontvangen jullie nog eens 10 foto’s t.w.v. €75 extra, helemaal gratis!

Zondagtarief: +€30

newborn-lifestyle-deurne
newborn-lifestyle-deurne
newborn-lifestyle-deurne
newborn-lifestyle-deurne
newborn-lifestyle-deurne
newborn-lifestyle-deurne

“We hebben een fijne fotoshoot gehad met Denise! Ons zoontje van 1,5 jaar voelde zich op zijn gemak. Hij mocht zelfs meekijken op de camera of de foto’s wel goed genoeg waren. Ik vind het prettig dat Denise zelf initiatieven neemt, maar ze staat ook open voor ideeën van ons. Deze actieve houding is fijn, vooral omdat de spanningsboog van een peuter niet zo lang is. We krijgen veel complimenten over de spontane foto’s! Dankjewel! – Familie Jansen.”

Interesse in een lifestyle newbornshoot?

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Menu