Lifestyle newbornshoot in Waalre - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Lifestyle newbornshoot in Waalre -

Lifestyle newbornshoot

Laatst vertelde ik al dat ik op pad ging met Simon en Lian voor een mooie zwangerschapsshoot op de heide. Vandaag is het tijd voor het vervolg op die fotoshoot: het mooie kindje wat ze kregen. Ik mocht bij ze langskomen in Waalre om hun grote trots te fotograferen.

Newbornshoot in Waalre

Omdat ik geloof dat een huiselijke sfeer het enorm goed doet op foto’s, fotografeer ik newborns altijd in de eigen vertrouwde omgeving van het gezin. Hoe fijn is het om lekker te kunnen knuffelen op de bank of om samen op bed te ploffen en echt even alleen met elkaar bezig te zijn. Zo ook bij deze lifestyle newbornshoot in Waalre. Geen geposeer en gefrutsel met dekens, hoedjes en weet ik wat. Pure, ontspannen foto’s die de echte liefde in het gezin laten zien. Ik hou ervan!

De kleine man bleek er iets minder zin in te hebben, want binnen no time was het tijd om nieuwe kleertjes te zoeken. Ach ongelukjes kunnen gebeuren en horen er gewoon bij. Hij sliep daarna als een blok door de rest van de shoot heen, wat wel fijn is omdat je dan werkelijk alles met het kindje kan doen. Want ook al doe ik geen gestyleerde foto’s, een aantal mooie foto’s van de baby alleen is wel een must in mijn selectie. Dan is het wel zo fijn als hij lekker ver weg in dromenland is gezakt, zodat je hem op een mooie manier neer kunt leggen.

Liefs, Denise

Volg je me al op Instagram?