Lifestyle newbornshoot in Deurne - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Lifestyle newbornshoot in Deurne -

Lifestyle newbornshoot

De lifestyle newbornshoot met deze kleine man is inmiddels al een hele tijd geleden en hij is ondertussen al een flinke kerel geworden. Begin dit jaar mocht ik het tweede kindje van Tom en Jolanda fotograferen. I know, dat is wel heel erg lang geleden, maar ik kwam er maar niet aan toe. De foto’s zijn daarentegen veel te leuk om niet te delen, dus hier komt ie!

Nadat ik de babyfoto’s van grote broer Koen heb mogen maken, mocht ik ook bij de nieuwste asset van het gezin de foto’s komen maken. En wat is Rens een mooi mannetje! Na een tijdje geposeerde newbornshoots gedaan te hebben ben ik overgestapt naar lifestyle newbornshoot, dus weg met de dekens en de ongemakkelijke babyposes. Lekker in huis, knuffelend als gezin en echt gericht op de liefde voor elkaar. En die was er zeker. Grote broer Koen was ontzettend lief voor zijn kleine broertje en was druk bezig met aaien en knuffelen. Zo ontzettend lief!

Liefs Denise

Foto’s wanneer jullie kindje zo klein is zijn onbetaalbaar. Ze groeien zo verschrikkelijk snel. Willen jullie deze bijzondere periode vastgelegd hebben? Kijk dan op de pagina van de lifestyle newbornshoot voor meer informatie. Oja, en wees op tijd met boeken. Deze plekjes gaan snel.