Liefdevolle loveshoot in Bakel - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Liefdevolle loveshoot in Bakel -

Loveshoot
Liefdevolle loveshoot in Bakel

Begin dit jaar mocht ik met Veerle en Sander op pad om van hun een aantal gave foto’s te maken. En wat was deze leuk! Sander kwam bij mijn langs voor een cadeaubon om zijn vriendin te verrassen. Daar word ik natuurlijk altijd blij van!

Tijdens het plannen van de loveshoot in Bakel kreeg ik de vraag of ze dingen mee moesten nemen. Dat gebeurt bij mij niet veel, dus ik reageer dan al snel met nee hoeft niet. TENZIJ jullie iets hebben wat leuk is en echt bij jullie past. Oke, nou we weten wel iets, zeiden ze. Ik kan je vertellen dat ik toch gek stond te kijken toen ze op locatie in Bakel een kruiwagen uit de auto toverden. Sander is namelijk tuinman en ze hebben elkaar ontmoet terwijl hij bij Veerle thuis de tuin aan het verbouwen waren, hoe leuk! Ik ben er ook meteen achter gekomen dat je hele leuke dingen kan doen met een kruiwagen, dikke plus dus!

Liefs, Denise