kaart-op-maat

My love for you is a journey,
starting at forever and ending at never

Kaart op maat

Zijn jullie al een hele tijd op zoek naar de perfecte kaart voor die speciale gelegenheid maar kunnen jullie die niet vinden? Dan is een kaart op maat een goede optie voor jullie. Compleet samengesteld naar jullie wensen.

In mijn portfolio bevindt zich al een aardige stapel kaarten die ik voor veel mensen heb mogen maken. Dit zijn o.a.:

  • Trouwkaarten
  • Geboortekaartjes
  • Feestuitnodigingen
  • Etc.

Trouwkaarten

Op de mooiste dag van jullie leven hoort een prachtige kaart. Deze trouwkaart past bij jullie gekozen stijl voor de bruiloft, compleet aangepast aan jullie wensen. Het ontwerp komt in drie versies; een dagkaart, receptiekaart en avondkaart. Zo krijgt iedere gast de kaart die voor hem/haar van toepassing is. De kaart wordt gedrukt op mooi stevig papier en geleverd in bijpassende enveloppen.

Daarnaast is het ook mogelijk om ander drukwerk voor jullie bruiloft te laten maken, in de stijl van de trouwkaart. Denk bijvoorbeeld aan menu’s, tafelkaartjes en bedankkaarten.

Geboortekaartjes

Gefeliciteerd met jullie aankomende wondertje. Als trotse ouders willen jullie natuurlijk dit geweldige nieuws delen met al jullie familie, vrienden en bekenden. Hoe kun je dit beter doen dan met een mooi op maat gemaakt geboortekaartje. Het kaartje wordt geruime tijd voor de geboorte gereedgemaakt en de laatste details worden na de geboorte nog snel toegevoegd. Daarna vertrekken de kaartjes met spoed naar de drukker zodat jullie deze zelf meteen de deur uit kunnen doen.

Feestuitnodigingen

Tijd voor een feestje? Daar hoort een hele leuke uitnodiging bij. Ik maak onder andere kaarten voor verjaardagsfeestjes, kinderfeestjes, jubileums, vrijgezellenfeestjes, etc. Alles is mogelijk dus vraag zeker naar de mogelijkheden.

kennismaking

Werkwijze kaart op maat

Zijn jullie geïnteresseerd in een zelf ontworpen kaart? Na een kennismakingsgesprek (persoonlijk of telefonisch) waarbij ik de belangrijkste wensen heb genoteerd als vorm en formaat, kleur, sfeer en eigen ideeën vraag ik de offerte op bij de drukker. Nadat deze door jullie is goedgekeurd ga ik aan de slag met jullie ideeën en verzamelde voorbeelden en maak ik twee of drie proefontwerpen. Hiervan kiezen jullie de favoriet of de favoriete elementen die samengevoegd worden in één kaart. Hierna hebben jullie nog twee correctierondes voordat het uiteindelijke ontwerp naar de drukker gaat. Een paar dagen later hebben jullie de kaarten in huis, klaar om verzonden te worden.

investering

Investering kaart op maat

Voor een kaart op maat reken ik een vast ontwerptarief van €200, inclusief de twee tot drie proefontwerpen en twee correctierondes. Drukkosten zijn variabel en afhankelijk van de vorm, formaat en andere extra’s. Voor meer duidelijkheid maak ik graag een passende offerte.
* Prijzen zijn inclusief btw

trouwkaart
geboortekaartje
geboortekaartje
uitnodiging
geboortekaartje
kaart op maat

“Een geboortekaartje van onze zoontje Loy laten maken. Het resultaat is super!! Nogmaals bedankt voor je bijzondere en creatieve ontwerp. We zijn er blij mee. Een echte aanrader.”

Interesse in een kaartje op maat?

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Menu