Home | bruidsfotografie - Denise van Duren Fotografie

Spontane bruidsfotografie

De mooiste momenten uit je leven. Die wil je herinneren, die wil je koesteren, die wil je keer op keer herbeleven. Ik geloof dat jullie verhaal verteld dient te worden op een pure, ongedwongen manier. Jullie herinneringen tastbaar maken, dat is wat ik het allermooiste vind om te doen. Zodat jullie niet alleen nu, maar ook over een aantal jaar weer terug kunnen blikken naar al die mooie momenten.

Bruidsfotograaf Denise

Ik ben Denise, gepassioneerd in het vastleggen van de liefde en het vertellen van verhalen. Liefhebber van rauwe emoties en spontane momenten. Dol op lekker eten en spelletjes spelen en met een onuitputtelijke bron aan positiviteit en enthousiasme.

Mij beter leren kennen? Lees dan snel verder.

Lieve woorden

 • Je stond altijd voor ons klaar bij vragen. We hadden geen ervaring met fotoshoots, maar hebben het als heel ontspannen en gezellig ervaren. Lekker kletsen en lachen tijdens de shoots. Afleiding middels opdrachten, waardoor we niet bezig hoefde te zijn met hoe we eruit zagen maar gewoon onszelf waren. Het resultaat is verrassend goed!

  Melissa & Ruud
  Melissa & Ruud
 • Denise heeft onze bruiloft vastgelegd. Het is helemaal vlekkeloos verlopen, meteen toen besproken was dat ze kwam hebben we dat stukje helemaal los kunnen laten. Denise was aanwezig precies op de momenten die we wilden om prachtige foto’s te maken van spontane momenten, zonder dat we doorhadden dat ze er stond. Geweldig. Ook verder alles perfect geregeld, super balans tussen professionaliteit, want alles is tot in de puntjes geregeld. Maar dan toch gewoon persoonlijk, laagdrempelig en zonder kapsones! Nogmaals bedankt voor alles!

  Benny & Fieke
  Benny & Fieke
 • Zojuist ons fotoalbum van de bruiloft opgehaald. We zijn super tevreden met het resultaat! Heel blij dat we voor onze trouwfoto’s voor Denise hebben gekozen! Tijdens de dag zelf plezierig aanwezig, veel creatieve ideeën, goed voorbereid en spontane fotografie.

  Lieke & Peter
  Lieke & Peter
 • Denise heeft de feestavond op onze trouwdag vastgelegd. We zijn heel blij met de sfeervolle foto’s en het mooie album als herinnering!

  Martine & Twan
  Martine & Twan
 • Wij zijn in mei 2018 getrouwd en Denise heeft onze dag mogen vastleggen. We hadden in oktober al een loveshoot gedaan, ook zeker een aanrader. Je leert elkaar al goed kennen. Zo wisten wij en Denise waar we op de dag zelf aan toe waren en wat we van elkaar konden verwachten. We zijn super tevreden over haar werkwijze. Heel gemoedelijk en niet al te gemaakt. Prettig om er de hele dag bij te hebben. Je merkt amper dat ze er is en toch super veel mooie foto’s! Hier kunnen wij nog lang van nagenieten!

  Melissa & Dirk
  Melissa & Dirk
 • Waaw! Wat een fantastisch mooie foto’s heeft Denise op onze bruiloft gemaakt en dat terwijl we haar voor ons gevoel nauwelijks gezien hebben op onze dag. Ze komt haar afspraken meer dan na en maakt een onwijs mooi trouwalbum!

  Roy & Renée
  Roy & Renée
 • Denise heeft onze bijzondere dag op 8 juni vastgelegd! De foto’s zijn super mooi geworden en de service eromheen was super! Een echte aanrader om je huwelijk vast te laten leggen!

  Sanne & Nick
  Sanne & Nick
 • De samenwerking was super fijn en voelde meteen vertrouwd. Een goede begeleiding en advies! We vonden het fijn dat je voorstelden om een loveshoot van te voren te doen. Zodat we alvast aan de camera konden wennen. Daardoor ging het op de dag allemaal vanzelf!

  !

  Stan & Laura
  Stan & Laura
 • Wij vonden jou als fotograaf heel prettig. Gemakkelijk te benaderen en je luisterde goed naar ons. Je had volgens mij zelf ook goed voor ogen hoe je het wilde. Volgens mij voelde je jezelf ook op je gemak, zodat ik daar niet mee bezig hoefde te zijn. Erg fijn!

  Kevin & Kelly
  Kevin & Kelly

Nieuwste reportages

Nog niet zo lang geleden maakte ik deze trouwfoto’s voor ‘mijn’ bruidsparen. Ben je benieuwd naar hoe jouw bruidsreportage eruit kan zien? Neem dan zeker een kijkje.

Mijn persoonlijke aanpak

Aansprekende stijl foto’s? Check! Je weet wie de persoon achter de camera is? Check! Maar past mijn werkwijze bij jullie? Ik vertel je graag alles over mijn aanpak hoe ik voor, tijdens en na jullie bruiloft te werk ga.

Mijn persoonlijke aanpak

Aansprekende stijl foto’s? Check! Je weet wie de persoon achter de camera is? Check! Maar past mijn werkwijze bij jullie? Ik vertel je graag alles over mijn aanpak hoe ik voor, tijdens en na jullie bruiloft te werk ga.

Tips voor jullie ultieme bruiloft

Tijdens de organisatie van jullie bruiloft komen er natuurlijk heel veel dingen op je af. Met mijn blogs boordevol tips help ik je graag op weg.

Hoe maak je jouw bruiloft echt uniek?

Jij wil een one of a kind bruiloft. Eentje die niemand nog nooit heeft meegemaakt en waarvan overduidelijk is dat deze grote dag echt van jullie is. Waar jaren later nog steeds over wordt gepraat. Maar ja.. hoe doe je dat?

Ik heb een mooie gids voor je samengesteld boordevol tips voor een unieke en persoonlijke bruiloft. Download hem gratis hieronder!

Hoe plan je een ontspannen bruiloft?

Ben je al druk bezig met het brainstormen over je bruiloft, maar heb je geen idee hoe je een goede dagindeling kunt maken? Ik help je graag met het maken van een ontspannen dagplanning waarbij je tijd genoeg hebt om te genieten van je bruiloft, je gasten en uiteraard je aanstaande. Download hieronder mijn gratis E-book en ontvang alle tips.

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Om ervoor te zorgen dat ik al mijn bruidsparen de kwaliteit en aandacht kan geven die ze verdienen, neem ik een beperkt aantal bruiloften per maand aan.
Weten of jullie trouwdatum nog vrij is?