Golden hour loveshoot - Jennifer en Mark - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Golden hour loveshoot – Jennifer en Mark -

Loveshoot

Waarschijnlijk wist je dit al wel, maar ik hou enorm van het gouden uurtje. Ofwel, het uur voor zonsondergang. Rond deze tijd is er heel warm en zacht licht, wat er prachtig uitziet op foto’s. Om deze reden probeer ik mijn fotoshoots ook rond deze tijd te plannen. Met de golden hour loveshoot van Jennifer en Mark probeerde ik dit ook, en we hadden geluk!

De golden hour loveshoot met Jennifer en Mark deden we in november. In deze tijd van het jaar komt het niet vaak voor dat we echt een mooie zonsondergang hebben, dus voor mij is het wat riskanter om shoots rond die tijd te plannen. Wanneer de zon niet schijnt is het meteen erg donker en dat vindt mijn camera niet altijd even leuk. Maar zoals ik al zei, met Mark en Jennifer had ik wel geluk! Een mooi zonnetje zakte achter de bomen terwijl wij bezig waren met de fotoshoot. I love it!

Liefs, Denise

Enthousiast geworden van dit mooie licht? Ik adviseer je graag wanneer je een fotoshoot tijdens de golden hour het beste kunt inplannen. Stuur me een berichtje!