Trouwkaart op maat - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

Trouwkaart op maat

Trouwkaartenspeciaal voor jullie op maat gemaakt

Stel je voor. Jullie zijn al tijden aan het zoeken naar de perfecte uitnodiging, maar niets sluit aan op de sfeer van jullie bruiloft. Balen. Maar wat doe je dan? Gaan jullie dan maar voor een kaart waar jullie niet helemaal happy mee zijn, OF gaan jullie met mij aan de slag om jullie ideale kaart te ontwerpen? Jullie trouwkaart, volledig op maat gemaakt. Hoe tof is dat?

Meer informatie over mijn trouwkaarten

Hoe pakken we dit aan?

Werkwijze

Op basis van jullie wensen ga ik aan de slag om deze ideeën vorm te geven. Jullie ontvangen verschillende voorstellen waaruit jullie de favoriet kunnen kiezen. Hierop geven jullie feedback die ik wederom verwerk, totdat we een definitief ontwerp hebben waar jullie helemaal enthousiast van worden!

Stappenplan
  1. Na jullie bericht ontvangen jullie van mij een vragenlijst met de mogelijkheid om jullie wensen door te geven. Op basis hiervan kan ik een duidelijke offerte voor jullie opmaken. Denk bijvoorbeeld aan het formaat, papiersoort, het aantal kaarten, tekstwissels, stijl en eventuele accessoires (touw, sluitstickers, enveloppen).
  2. Wanneer de offerte is geaccepteerd ga ik aan de slag met het ontwerp. Ik ontvang graag de teksten voor op de kaart, gegevens en eventuele foto’s. Daarna volgt de digitale proef. Jullie ontvangen maximaal 3 verschillende voorstellen waaruit jullie mogen kiezen. Hierna volgen nog 2 correctierondes.
  3. Jullie hebben het ontwerp goedgekeurd en gaan akkoord, maar zijn wel nieuwsgierig naar hoe de kaart er daadwerkelijk uitziet. Het is mogelijk om een proefdruk te ontvangen. Deze ontvangen jullie per post en kunnen jullie kijken hoe de kaart er in het echt uitziet en of alle gegevens kloppen. De eerste proefdruk is gratis. Mochten jullie er meerdere willen ontvangen, dan kan dit tegen een kleine vergoeding.
  4. De kaart volledig naar jullie wens? Top! Na akkoord ontvangen jullie de factuur voor de trouwkaarten en na betaling gaat alles in productie.
  5. De levertijd van de kaarten is afhankelijk van de drukte bij de drukker en de complexiteit van het ontwerp, maar worden normaliter binnen een week na plaatsing van de order gedrukt. Naar wens kunnen de kaarten worden verstuurd met PostNL of op afspraak afgehaald worden in Beek en Donk.

Investering

Het standaard ontwerptarief bedraagt 199 euro. Dit is inclusief:

* Maximaal 3 verschillende ontwerpen

* 2 correctierondes

* 1 definitief ontwerp

Het tarief van het drukwerk is afhankelijk van het formaat, de soort kaart en de aantallen. Na ontvangst van de door jullie ingevulde vragenlijst krijg ik meer inzicht in de kosten van jullie kaart en zal ik voor jullie een overzichtelijke, complete offerte opmaken.

Maak onze trouwkaart op maat!

Mijn favoriete kaarten