fb
header-image

(K)raamshoot

(K)raamshootvoor de mooiste herinnering van jullie kindje in deze tijd

Jeetje, in wat voor bizarre tijd leven we tegenwoordig, he? Je hebt maanden gewacht op jullie kindje, uitgekeken naar de fijne kraamtijd met veel bezoek, cadeautjes en beschuit met muisjes. Maar die kraamtijd ziet er nu toch iets anders uit. Misschien had je zelfs ook een mooie newbornshoot geboekt, maar die vanwege de maatregelen helaas niet door kan gaan. Ja, wat nu? Foto’s van jullie pasgeboren baby, zeker in de eerste paar weken, zijn zo ontzettend waardevol, want ze worden zo snel groot!

 

Extra toevoeging

Met de nieuwe, versoepelde maatregelen van de overheid is het weer mogelijk om lifestyle newbornshoots in huis te boeken, maar omdat ik me kan voorstellen dat deze stap vrij groot kan zijn blijf ik deze (k)raamshoots nog even aanbieden. Dus ook als je liever niet hebt dat ik binnen kom, kan ik mooie foto’s komen maken van jullie gezinnetje!

Meer informatie over een (k)raamshoot

Wat staat jullie te wachten?

Waarschijnlijk staat je telefoon al vol met zelfgemaakte foto’s van jullie grote trots, maar die mooie professionele gezinsfoto’s ontbreken nog. Ik wil jullie gezinnetje toch heel graag vast komen leggen. En dit kan gewoon met de maatregelen die nu gelden. Hoe?

De oplossing is een (k)raamshoot. Het enige wat we hiervoor nodig hebben is een groot raam met voldoende bewegingsruimte voor zowel jullie binnen, als voor mij buiten en waar ik bij kan, zonder binnen te hoeven komen. Jullie blijven lekker binnen, terwijl ik door het raam een mooie reportage maak van jullie met jullie pasgeboren kindje. We houden contact via de telefoon of een open raam. Op deze manier krijgen jullie toch een prachige, tastbare herinnering van jullie grote trots in deze bizarre tijd.

Investering

De investering voor een (k)raamshoot is 79 euro. Hiervoor krijgen jullie:

* Een fotoshoot van een half uur bij jullie thuis

* 5 zorgvuldig nabewerkte, digitale foto’s (in kleur en zwart/wit) die jullie zelf mogen uitkiezen

* De mogelijkheid om meer foto’s bij te bestellen a 7,50 euro per stuk

Wil je op een later moment toch graag een volledige lifestyle newbornshoot of een familieshoot buiten? Misschien ben je zelfs nog zwanger en wil je een aantal mooie foto’s van je zwangerschap voordat je bevalt. Dat kan zeker! Als je deze er meteen bij boekt, dan kun je kiezen uit een van deze leuke extra’s:

25 euro korting / 3 extra foto’s gratis / een 20×30 print van een foto naar keuze

Zondagtarief +30 euro

Boek hier jouw (k)raamshoot