Lifestyle newbornshoot - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

Lifestyle newbornshoot

Lifestyle-newbornshootwant jullie kleintje blijft niet eeuwig klein

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje! Het is algemeen bekend dat een babytje groeit als kool. Het inie-minie van net na de geboorte is dus snel verdwenen. Heel jullie leven staat even op z’n kop, alles is ineens anders. Dit bijzondere verhaal wil ik graag voor jullie vastleggen tijdens een lifestyle newbornshoot. De pure momenten van jullie als gezinnetje, de kleine voetjes en de heerlijke gezichtjes die een baby al kan trekken. Of dit nu jullie eerste kindje is of niet, ik kom jullie graag fotograferen.

Meer informatie over een lifestyle newbornshoot

Wat staat jullie te wachten?

Tijdens de zwangerschap houd ik een aantal opties voor jullie vrij na de uitgerekende datum. In de eerste weken zal het leven met een baby flink wennen zijn. Daarom hoeft de shoot echt niet direct na de geboorte plaats te vinden. Meestal plannen we hem tussen de 2 tot 4 weken, maar als jullie daar nog niet aan toe zijn stellen we hem gewoon nog even uit.

Vooraf ontvangen jullie van mij enkele tips ter voorbereiding. Tijdens de shoot zal ik jullie licht aansturen, maar laat ik jullie voornamelijk van elkaar genieten. Denk vooral niet teveel na over hoe je op de foto moet komen, maar ben jezelf en maak samen plezier. Dan kan het niet anders dan een prachtig resultaat brengen.

 

Investering

 

De investering voor een lifestyle newbornshoot is 269 euro. Hiervoor krijgen jullie:

* Een fotoshoot voor jullie en jullie kindje bij jullie thuis

* De mooiste foto’s van de shoot, zorgvuldig nabewerkt in kleur en zwart/wit (geen minimale aantallen, jullie krijgen lekker alle foto’s die door mijn selectie komen)

* Een mooi 15×15 mini album met jullie eigen selectie om nog regelmatig door te kijken

* Handige tips en adviezen vooraf om jullie voor te bereiden op de fotoshoot

Willen jullie de zwangerschap en jullie babytje fotograferen? Maak dan gebruik van een combi deal. Een zwangerschapsshoot en een lifestyle newbornshoot voor 449 euro, inclusief 50 euro shoptegoed voor een mooie vergroting of andere prints.

Zondagtarief +50 euro

Boek jullie lifestyle newbornshoot

Lang nagedacht of we wel een buikshoot wilden doen. Uiteindelijk super blij dat we dit gedaan hebben. Ondanks dat we allebei niet zo van de foto's zijn, heeft Denise gezorgd voor een ontspannen en spontaan resultaat waar we erg tevreden over zijn! Daarna de newbornshoot met ons twee weken oude dochtertje. Wat heeft ze onze trots goed over kunnen brengen op de foto's. Ook de kleine meid staat er erg leuk op. De kleine, mooie momenten heeft ze allemaal vastgelegd. Voor een volgend fotomoment weten we zeker bij wie we de foto's laten maken! Een aanrader :)

- Nicole & Paul
Denise van Duren fotografie-lifestyle newbornshoot thuis