Lifestyle newbornshoot - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

Lifestyle newbornshoot

Lifestyle-newbornshootwant jullie kleintje blijft niet eeuwig klein

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje! Het is algemeen bekend dat een babytje groeit als kool. Het inie-minie van net na de geboorte is dus snel verdwenen. Heel jullie leven staat even op z’n kop, alles is ineens anders. Dit bijzondere verhaal wil ik graag voor jullie vastleggen tijdens een lifestyle newbornshoot. De pure momenten van jullie als gezinnetje, de kleine voetjes en de heerlijke gezichtjes die een baby al kan trekken. Of dit nu jullie eerste kindje is of niet, ik kom jullie graag fotograferen.

Meer informatie over een lifestyle newbornshoot

Wat staat jullie te wachten?

Tijdens de zwangerschap houd ik een aantal opties voor jullie vrij na de uitgerekende datum. In de eerste weken zal het leven met een baby flink wennen zijn. Daarom hoeft de shoot echt niet direct na de geboorte plaats te vinden. Meestal plannen we hem tussen de 2 tot 4 weken, maar als jullie daar nog niet aan toe zijn stellen we hem gewoon nog even uit.

Vooraf ontvangen jullie van mij enkele tips ter voorbereiding. Tijdens de shoot zal ik jullie licht aansturen, maar laat ik jullie voornamelijk van elkaar genieten. Denk vooral niet teveel na over hoe je op de foto moet komen, maar ben jezelf en maak samen plezier. Dan kan het niet anders dan een prachtig resultaat brengen.

 

Investering

 

De investering voor een lifestyle newbornshoot is 199 euro. Hiervoor krijgen jullie:

* Een fotoshoot voor jullie en jullie kindje bij jullie thuis

* 10 zorgvuldig nabewerkte, digitale foto’s (in kleur en zwart/wit) die jullie zelf mogen uitkiezen

* Een mooi 15×15 mini album met jullie eigen selectie om nog regelmatig door te kijken

* Handige tips en adviezen vooraf om jullie voor te bereiden op de fotoshoot

* De mogelijkheid om meer foto’s bij te bestellen a 7,50 per stuk

Willen jullie de zwangerschap en jullie babytje fotograferen? Maak dan gebruik van een combi deal. Een zwangerschapsshoot en een lifestyle newbornshoot voor 365 euro, inclusief 30 foto’s. Jullie ontvangen dus 10 foto’s t.w.v. 75 euro geheel gratis.

Zondagtarief +50 euro

Boek jullie lifestyle newbornshoot

We hebben bij Denise een newbornshoot laten doen van ons dochtertje en ons als gezin met grote broer. Denise is relaxt, flexibel, lief naar onze kinderen, heeft enorm veel geduld en stelde ons enorm op ons gemak. De foto's zijn prachtig geworden en we zijn er erg blij mee. De communicatie met Denise is snel, vriendelijk en duidelijk. Alles bij elkaar een aanrader! Denise bedankt!

- Michelle & Jip
Denise van Duren Fotografie-lifestyle newbornshoot