Feestfotografie - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

Feestfotografie

Feestfotografieom jullie knalfeest echt onvergetelijk te maken

Geven jullie het feest van de eeuw en moet dit zeker vastgelegd worden? Daar kan ik jullie zeker mee helpen. Ik hou wel van een feestje en leg dit dan ook met veel liefde en plezier voor jullie vast. Gasten die los gaan op de muziek van de dj, kinderen die samen lekker aan het ravotten zijn, de gekke dansmoves van ome Henk. Alles leg ik voor jullie vast. Zelfs de tafel met de oudere gasten wordt zeker niet overgeslagen. Jullie zorgen voor goede muziek en fijne feestverlichting, ik zorg voor de herinneringen!

Meer informatie over feestfotografie

Wat staat jullie te wachten?

Jullie geven een feest en willen hier graag een fotograaf bij aanwezig. Heel erg leuk! Op zo’n avond gebeurt ontzettend veel, maar jullie krijgen hier maar een heel klein deel van mee. Dat is zonde. Ik zorg met liefde voor een blijvende herinnering, zodat jullie jaren na dato telkens weer kunnen nagenieten van die prachtige avond.

Als doorgewinterde feestfotograaf houd ik uiteraard zelf ook wel van een feestje, maar ik vind het nog veel leuker om deze vast te leggen. De dansende mensen fotograferen, de energieke band of de enthousiaste dj. Love it! En nu kun je misschien denken; zo’n camera in je gezicht, zitten mijn gasten daar wel op te wachten? Snap ik, maar ik kan je garanderen dat dit heel erg meevalt. Ondanks dat mijn flitser standaard op mijn camera zit zijn ervaringen van klanten altijd dat ze mij de hele avond bijna niet hebben opgemerkt. Sterker nog, ik durf te wedden dat jullie gasten na een paar drankjes het zelf erg leuk vinden om op de foto te gaan!

Omdat ik het enorm jammer vind dat digitale foto’s altijd alleen maar op de computer blijven staan, krijgen jullie bij het boeken van een feestreportage altijd een album cadeau. Want het is toch veel leuker om jullie feest te kunnen herbeleven terwijl je door een album bladert, dan door de foto’s scrollen op de computer? Ik maak graag een verrassingsalbum voor jullie met een leuke selectie feestfoto’s, maar naar wens kunnen jullie ook een luxe, handgemaakt fotoalbum kiezen. Dit prachtige boek is verkrijgbaar ik verschillende materialen en kleuren en jullie mogen hierbij zelf de selectie maken. Meer informatie over mijn luxe fotoalbums zijn op deze pagina te bekijken.

Ik hoor heel graag wat ik voor jullie feest kan betekenen. Deze wensen kunnen we vooraf vrijblijvend bespreken.

Investering

Ik kom al 3 uur op jullie feest fotograferen voor 270 euro. Jullie ontvangen:

* Minimaal 125 zorgvuldig nabewerkte, digitale bestanden op usb

* Een mooi 15×15 verrassingsalbum met een leuke selectie feestfoto’s

Extra uren kunnen bijgeboekt worden. Liever een iets luxer album en een eigen selectie foto’s in het album? Je kunt het album upgraden naar een luxe fotoalbum met een formaat 20×20 t/m 30×30 in een kleur linnen naar keuze. De fotoalbums bevatten 30 pagina’s, maar zijn naar wens altijd uit te breiden. Investeringen gaan vanaf 95 euro.

 

Let op: Wegens het bruidsfotografie seizoen is het niet mogelijk om in de maanden mei, juni en september een pakket feestfotografie te boeken. Enkel in combinatie met een bruidsfotografiepakket.

Boek een feestreportage

Lieve woorden

Van feestvierders die jullie voorgingen

Denise heeft de feestavond op onze trouwdag vastgelegd. We zijn heel blij met de sfeervolle foto's en het mooie album als herinnering!

- Martine & Twan
Denise van Duren Fotografie-feestfotografie