After wedding shoot - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

After wedding shoot

After.wedding.shootVoor net even wat andere trouwfoto's!

Je bent getrouwd, hebt een mooie reportage gekregen, jullie kleding is gestoomd en verdwijnt in een doos op zolder. De officiële afsluiting van jullie prachtige dag. Niet als het aan mij ligt! Wat als ik je vertel dat je nog eens die prachtige kleding kan aantrekken en nog één keer samen kan shinen?! Sounds good? Kijk dan eens naar een after wedding shoot.

Waarom een after wedding shoot boeken?

Om daarom!

Naast dat je nogmaals je trouwkleding aankunt, is een after wedding shoot om meerdere redenen een goed idee!

We kunnen naar die ene speciale plek

Je trouwlocatie lag zo ver van de plek waar jullie eigenlijk foto’s wilden maken, dat het logistiek gezien niet mogelijk was om naar die plek te gaan. Dan is een after wedding shoot de manier om toch gave foto’s op die locatie te kunnen maken! Wil je het heel bijzonder maken? Ik reis zelfs graag mee met jullie huwelijksreis. Hoe gaaf zou dat zijn, een prachtige fotoshoot in Venetië of rondom de Eifeltoren?

Een after wedding shoot, in plaats van de shoot op de dag zelf

Het kan zijn dat je liever de hele dag bij je dierbaren bent, in plaats van er even tussenuit knijpt voor de foto’s. Heel begrijpelijk! Toch ook graag die mooie foto’s samen hebben? Dan doen we de fotoshoot gewoon op een andere dag. Zo heb je op de bruiloft zelf alle tijd voor jullie gasten.

Altijd goed weer tijdens de after wedding shoot

Het voordeel van een after wedding shoot is dat we hem kunnen inplannen wanneer het goed past, dus ook wanneer het goed weer is. Wordt er regen voorspeld? Dan kunnen we hem gemakkelijk verzetten.

We hangen er een geweldig thema aan

Wil je een keer iets helemaal anders dan anders? Hang dan een tof thema aan de shoot. Maak er bijvoorbeeld een trash the dress shoot van. Yes je leest het goed! Dat betekent dat we hem gaan trashen! Denk bijvoorbeeld aan een waterplas, aan verfpoeder, met jullie huisdier(en). Ja, dat is spannend, maar wanneer ga je jouw jurk anders nog aandoen? Dan kunnen we er maar beter gewoon iets heel gaafs mee doen, toch? Let op: op eigen risico.

Investering

 

De investering voor een after wedding shoot is 235 euro. Hiervoor krijgen jullie:

* Een fotoshoot voor 2 personen op een locatie naar keuze

* De mooiste foto’s van de shoot, zorgvuldig nabewerkt in kleur en zwart/wit (geen minimale aantallen, jullie krijgen alle foto’s die door mijn selectie komen)

* Een mooi 15×15 mini album met jullie eigen selectie om nog regelmatig door te kijken

* Handige tips en adviezen vooraf om jullie voor te bereiden op de fotoshoot

Zondagtarief +50 euro

Boek een after wedding shoot

Stellen die jullie voorgingen