fbpx

Best of 2019 – Denise van Duren | Fotografie & Design

Denise van Duren fotografie-best of 2019-fotoshoots

 

Dit jaar is weer zo ontzettend snel voorbij gegaan! En wat heb ik veel mooie en leuke fotoshoots mogen doen. Tijd om terug te blikken op een mooi jaar waarin ik gegroeid ben, tot het uiterste ben gegaan, heb geleerd om op tijd rust te pakken, op mijn gezicht ben gegaan en weer teruggekrabbeld ben en waarin ik enorm veel genoten heb van alle mooie dingen die ik heb mogen doen. Een kleine greep uit de verschillende opdrachten:

  • Meerdere prachtige bruiloften
  • Heel veel gezellige familieshoots
  • Veel loveshoots
  • Knallende feestjes
  • Een indrukwekkende uitvaart
  • Meerdere bedrijfsreportages

Ik heb een compilatie gemaakt van mijn favoriete foto’s van dit jaar. Meteen een lastige keuze, want er zijn zoveel leuke mensen voor mijn lens gekomen. Waar ik me dit jaar tijdens fotoshoots echt op heb proberen te richten is niet gewoon een aantal leuke foto’s maken, maar juist echt waardevolle herinneringen maken. De echte momenten opzoeken en die vastleggen. Emoties laten zien, niet alleen een lach, maar ook een traan. Dat blijft ook mijn focus voor volgend jaar! Ik weet meer dan ooit wat ik met mijn bedrijf wil en wat ik belangrijk vind. Dat wil ik mijn klanten ook aanbieden: pure foto’s, een enthousiaste fotograaf en het vertrouwen in elkaar om een enorm waardevolle fotoreportage af te leveren.

Ik wens jullie allemaal een gezellig uiteinde van 2019 toe en hoop dat al jullie dromen voor 2020 werkelijkheid mogen worden! En stiekem hoop ik ook dat ik jullie eens voor mijn camera mag ontmoeten, lijkt me gezellig!

Heel veel liefs, Denise

Best of 2019 – Denise van Duren | Fotografie & Design from Denise van Duren on Vimeo.

Bruidsfotografie | Loveshoots | Familieshoots | Zwangerschapsshoots | Lifestyle Newbornshoots | Feestfotografie

Vorig bericht
Loveshoot met Demi en Steef
Volgend bericht
Trouwfotografie Stan en Laura
Menu