fbpx
fotoshoot cadeaubon

Geef een fotoshoot cadeau!

Op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Geef dan een fotoshoot cadeau. Ontzettend leuk om te geven en te krijgen. Cadeaubonnen zijn bij mij gemakkelijk te bestellen. Stuur me een berichtje en dan zorg ik dat je deze snel aan de gelukkige kunt geven.

Mogelijkheden cadeaubon

Met een cadeaubon kun je bij mij alle kanten uit. Heb je een bepaalde waarde in gedachten? Geen probleem. Wil je liever een complete fotoshoot cadeau doen? Ook dat kan! Laat me je ideeën weten en dan gaan we samen op zoek naar de perfecte cadeaubon.

Kosten cadeaubon

Zoals hierboven vernoemd kan de cadeaubon gebruikt worden voor ieder bedrag en elke fotoshoot. Het minimale bedrag is €15 en je kunt het zo gek maken als je zelf wil door bijvoorbeeld een complete loveshoot of familieshoot te geven.

Dus of je nu een budget hebt voor €15 of €145 of alles wat daar tussen zit? Alles kan. Jij bepaalt zelf de kosten.

Voorwaarden cadeaubon

  • Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor een bedrag vanaf €15
  • De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld
  • De cadeaubon dient in één keer te worden ingewisseld
  • De waarde van de cadeaubon wordt als korting berekend op het totaalbedrag
  • De cadeaubon is geldig na betaling van de factuur

“15 september heeft Denise onze trouwdag vastgelegd. Wij zijn helemaal tevreden. Heel fijn hoe ze alles heeft aangepakt van begin tot eind. Fijne communicatie, creatieve ideeën en niet te vergeten, prachtige foto’s natuurlijk. Denise dankjewel !! Xxx Rob en Ankie”

Menu