feestfotografie-denise van duren fotografie

It’s time to have a drink
and dance on the table

Feestfotografie

Geven jullie het feest van de eeuw en moet dit zeker vastgelegd worden? Daar kan ik jullie zeker mee helpen. Ik hou wel van een feestje en leg dit dan ook met veel liefde en plezier voor jullie vast. Gasten die los gaan op de muziek van de dj, kinderen die samen lekker aan het ravotten zijn, de gekke dansmoves van ome Henk. Alles wil ik fotograferen. Zelfs de tafel met de oudere gasten wordt zeker niet overgeslagen. Jullie zorgen voor goede muziek en fijne feestverlichting, ik zorg voor de herinneringen!

Over feestfotografie

  • Keuze uit een X aantal uren naar wens
  • Jullie krijgen ongeveer 30-40 foto’s per uur
  • Een tastbare herinnering van jullie feest? Jullie ontvangen achteraf een mini-album met de mooiste foto’s.
  • Upgraden naar een luxe album is zeker mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.
feestfotografie-denise van duren fotografie

kennismaking

Werkwijze feestfotografie

Jullie geven een feest en willen hier graag een fotograaf bij aanwezig. Heel erg leuk! Als jullie hier behoefte aan hebben zijn jullie welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jullie wensen en gaan we kijken naar eventuele mogelijkheden. Hebben jullie al uitnodigingen? Zo nee, ook daar zou ik jullie mee kunnen helpen. Kijk hier voor meer informatie over het ontwerpen van jullie eigen kaarten.

investering

Investering feestfotografie

Ik kom al op jullie feestje langs vanaf €100 voor het eerste uur. Daarna wordt er €70 per uur gerekend. Hiervoor krijgen jullie zo’n 30 tot 40 foto’s per uur aangeleverd via WeTransfer of op usb. Standaard wordt hier een 15×15 mini album van max. 24 pagina’s bij geleverd. Want hoe leuk is het om ook daadwerkelijk iets met je foto’s te doen?

Liever een iets luxer album? Deze is verkrijgbaar vanaf het formaat 20×20 in een kleur linnen naar keuze. De fotoalbums bevatten 30 pagina’s, maar zijn naar wens altijd uit te breiden. Vraag zeker naar de mogelijkheden!

Feestfotografie
feestfotografie-denise van duren fotografie
feestfotografie-denise van duren fotografie
feestfotografie
feestfotografie-denise van duren fotografie
feestfotografie-denise van duren fotografie

“Denise heeft op onze bruiloft tijdens het avondfeest foto’s gemaakt en we zijn heel tevreden!! Vooraf een fijn kennismakingsgesprek, op korte termijn top foto’s afgeleverd terwijl we amper gemerkt hebben dat ze geknipt zijn en goede nazorg! Kortom, zeker een aanrader! Dankjewel Denise! – Nicole en Arno”

Interesse in feestfotografie?

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Menu