Familieshoot met familie Jansen - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Familieshoot met familie Jansen -

Familieshoot

In mei organiseerde ik een minishoot dag en daar deed deze familie ook aan mee met een familieshoot. Ondertussen ken ik ze wel redelijk. Ik heb een jaar of 2 geleden al eerder foto’s van dit gezin gemaakt, maar toen waren ze nog maar met z’n drietjes. Daarnaast is Mama Jansen de zangeres van de band Qnot, waar ik regelmatig voor fotografeer. Leuk om ze zo weer eens tegen te komen dus!

Ik merkte tijdens hun eerste familieshoot al dat kleine Ties zeker niet bang was voor de camera en dat was na die tijd niet veranderd. Nu er ook nog een kleine meid aan de familie is toegevoegd kon Ties ook laten zien hoe lief hij als grote broer is. Ik merkte tijdens de hele shoot dat dit zo’n hecht gezin is met heel veel liefde voor elkaar en voor de kinderen. Met hun kleding prachtig op elkaar afgestemd konden de familiefoto’s helemaal niet meer mislukken. Maar wie ben ik nou om te oordelen. Bekijk de foto’s hieronder en oordeel vooral zelf!

Liefs, Denise