Eerste bruiloft van het jaar in Ommel - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Eerste bruiloft van het jaar in Ommel -

Bruidsfotografie
De eerste bruiloft in Ommel

Iedere keer als het trouwseizoen bijna van start gaat, sta ik alweer te springen. Zoveel zin heb ik in die eerste bruiloft. En als ik mijn seizoen dan mag aftrappen met zo’n lief bruidspaar en zo’n fijne dag, dan kan ik niks anders dan stuiteren.

We begonnen de bruiloft in Ommel bij Lieke thuis waar ze al lekker in de make up zat. Even later kwam Peter haar ophalen en zijn we foto’s gaan maken in en rond Ommel. Zelf ben ik daar nog niet vaak geweest, maar wat hebben ze daar mooie plekjes! Toen we weer bij Peter en Lieke thuis aankwamen stonden alle gasten een verrassing te wachten. Zij konden hun auto namelijk allemaal laten staan en werden verder vervoerd in een touring bus die door Peter werd bestuurd, hoe tof! Een grote wens als hij zou trouwen.

Gelukkig was het zo’n prachtig weer dat we buiten in de tuin van Natuurpoort de Peel konden trouwen. Een mooie ceremonie met een unieke twist. Peter houdt namelijk niet zo van ringen, dus in plaats van een trouwring gaf Lieke hem een koffiezetapparaat. Veel functioneler natuurlijk. Oja, en we kregen bezoek van een koe. Kan gewoon in Deurne.

Het feest werd afgesloten met een fijn feestje. Wat een top bruiloft in Ommel! Maar ik denk dat de foto’s wel voor zich spreken.

Liefs, Denise

Gaan jullie trouwen in 2020? Ik zou dolgraag jullie bruiloft fotograferen. Via deze pagina kunnen jullie mijn nieuwe brochure aanvragen met alle pakketten en nog heel veel tips en andere nuttige informatie.

Hou ook mijn Instagram in de gaten. Daarop deel ik bijna dagelijks nieuwe foto’s!