Een zwangerschapsshoot op de heide - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Een zwangerschapsshoot op de heide -

Zwangerschapsshoot

Ik heb nog zoveel mooie fotoshoots te delen! In september mocht ik met Lian en Simon op pad voor een mooie zwangerschapsshoot op de heide en niet heel veel later mocht ik terugkomen voor een lifestyle newbornshoot. Zo gaaf om deze periode in het leven van een nieuw gezin mee te mogen maken.

Zwangerschapsshoot op de heide

Een mooiere plek dan de Strabrechtse heide zijn er niet heel veel. Het zonnetje scheen, het was lekker rustig op de vroege ochtend en er kwam een stralend stel op me afgelopen. Maar de mooie ronde buik van Lian stal zeker wel de show. Ze verwachtten hun eerste kindje en konden niet wachten om hem te ontmoeten. Gelukkig hoefden ze niet mega lang te wachten en mochten ze hun zoontje verwelkomen. Ook toen mocht ik langskomen voor een mooie fotoshoot en die kun je hier bekijken.

Liefs, Denise

Volg je me al op Instagram?