Een laatste familiereportage in Boxtel - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Een laatste familiereportage in Boxtel -

Familieshoot

Soms krijg je een vraag die zo bijzonder is dat alles in je lijf zegt dat je dit MOET doen. Toen mijn vriendin Kim om een familiereportage vroeg, wilde ik dit sowieso doen. Leuk! Maar toen ik de achterliggende reden hoorde kreeg ik een behoorlijke brok in mijn keel. Dit zouden namelijk de laatste foto’s worden waarbij ze met z’n vieren opstonden.

De laatste reportage

Kim’s zusje Kelly heeft heel haar leven gevochten voor haar gezondheid. Honderden ziekenhuisbezoeken, tientallen operaties, altijd pijn. Het ging niet meer. Die keuze was ondertussen gemaakt, maar ze wilden wel echt afscheid van elkaar kunnen nemen. Een mooie familiereportage hoorde hier ook bij. Kim, Kelly, hun moeder en oma zag ik op een hele mooie locatie in Boxtel. Hier hebben we heel ontspannen een aantal foto’s gemaakt met hele mooie resultaten. Ongedwongen, zonder teveel poespas, lekker normaal. Even een echt momentje samen, zoals het hoort.

In juli kwam dan het onvermijdelijke bericht. Een mooie herinnering en een enorm gemis bleef over. Dit bewijst weer hoe waardevol foto’s zijn. Niet alleen voor nu, maar zeker voor later!

Kim schreef een berichtje voor Kelly.

Lief klein zusje
21 jaar aan mijn zij
Jij bent mijn kleine ik
En ik jouw grote jij
Soms een beetje mot
Een klein beetje gedonder
Maar ik ben dol op je
En moet nu zonder
You will always be my star in heaven!?

3 maanden geleden alweer dat je zei tegen me “doei schatje ik hou van je!” Voor altijd in mijn hartje!?

Ik ben Denise erg dankbaar dat zij deze fotoshoot heeft verzorgd voor mijn oma, moeder, zusje en mij en ik kan haar ten zeerste aanraden voor een professioneel resultaat! Denise bedankt!

Lieve Kim, Karin en Nelly, Kelly mag ontzettend trots zijn op een familie zoals jullie. Jullie zijn kanjers en ik wens jullie alle sterkte, maar ook liefde en geluk voor in de toekomst.

Liefs, Denise