De kinderhelden van Partyhome

Meneer de Uil-de Smurfen-snowglobe-partyhome-deurne-denise van duren

Wat mag ik af en toe toch leuke dingen doen. Bart van Partyhome vroeg mij of ik wel eens van de Fabeltjeskrant had gehoord. Eh, ja natuurlijk. Hij vertelde dat ze een licentie binnen hadden gehaald en gingen samenwerken met het bedrijf achter Meneer de Uil en de Smurfen, hoe tof! Zij zijn namelijk de enigen in Nederland die dit mogen aanbieden.

Snowglobes

Wat jullie eind vorig jaar misschien al voorbij hebben zien komen is dat Partyhome reusachtige snowglobes verhuurt waar je echt naar binnen kan. Deze zijn volledig gedecoreerd en kunnen zelfs echt sneeuwen. Ik mocht vorig jaar mee om mensen op evenementen door heel Nederland in de snowglobes te fotograferen. Dit jaar komt daar dus een extraatje bij; je kunt nu ook met Meneer de Uil of de Smurfen op de foto. De kinderhelden komen dus echt tot leven.

Flyers met kinderhelden

Oke even terug naar het begin. Bart vroeg me of ik Meneer de Uil in zo’n sneeuwbol kon Photoshoppen en of hier ook een flyer van gemaakt kon worden. Challenge accepted! Uiteindelijk zijn er twee flyers uitgerold; een promoflyer voor de kerstmarkt in Geldrop en een aparte flyer waar alle kinderhelden op staan. Ik kan nu al stiekem niet wachten tot het winter wordt zodat ik de snowglobes met Meneer de Uil en de Smurfen in het echt kan zien! Jullie weten in ieder geval waar jullie deze winter naartoe moeten.

Liefs, Denise

Meneer de Uil-de Smurfen-partyhome-deurne-denise van duren

Vorig bericht
Spontane loveshoot in Helmond
Volgend bericht
Liefdevolle loveshoot in Bakel
Menu