Canada en Deurne, één bruiloft - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Canada en Deurne, gemengd in één bruiloft -

Bruidsfotografie

Vorig jaar mocht ik een bijzonder bruiloft in Deurne vastleggen, namelijk dat van de Nederlandse Pauline en de Canadese Connor. Omdat het stel na de bruiloft samen in Canada zouden gaan wonen, werd de bruiloft in Deurne gehouden. De hele familie van Connor vloog over om deze mooie dag mee te maken. Heel bijzonder om deze twee culturen samen te zien.

Ik trof een licht zenuwachtige Connor bij Museum de Wieger, waar de ceremonie plaats zou vinden. Druk bezig met het oefenen van zijn geloften. Niet veel later kwam Pauline aan. Spannend! Want net voor de ceremonie zag het stel elkaar past voor het eerst! Zo’n first-look moment is misschien wel mijn favoriete moment van de dag. De blikken naar elkaar zijn zo tof om te zien.

De ceremonie was erg mooi! Heel klein en persoonlijk en volledig Engelstalig. Oma snapte er niet veel van, maar haar blik naar haar kleindochter vertelde genoeg. Voor de borrel trok het hele gezelschap naar het ouderlijk huis van Pauline, waar iedereen elkaar echt kon leren kennen. Want ja, zo’n familie uit de andere kant van de wereld zie je natuurlijk niet dagelijks.

Tot slot kneep ik er met Pauline en Connor even tussenuit om een hele gave bruidsreportage in Deurne te maken en toen was het alweer tijd om afscheid te nemen. Ik vind het mooi om te zien dat twee culturen op zo’n manier samenkomen en dit in zo’n bruidsverhaal verteld mogen worden!

Liefs, Denise

De aanvragen voor 2021 beginnen langzaam binnen te komen. Ben jij op zoek naar een bruidsfotografe die op zoek gaat naar de mooie momentjes en de echte connecties? Kijk dan eens op mijn bruidsfotografiepagina voor meer informatie en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!