Bruidsreportage in Deurne - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Bruidsreportage in Deurne -

Bruidsfotografie

7 september 2018 – DE dag van Marly en Jan. Voor mij was dit de een na laatste bruiloft van het jaar en dus extra reden om te knallen, en dat ging heel gemakkelijk met deze mooie dag! Ik had een ruime tijd vooraf al heel erg veel zin in deze bruiloft. Zo’n leuk stel, dat moest sowieso goed komen. Ook was het erg leuk dat ik Marly al van jongs af aan ken, dus was het extra bijzonder dat ik hierbij mocht zijn.

Bruidsreportage in Deurne en Helenaveen

We begonnen de bruidsreportage in Deurne in het huis van Marly’s moeder waar iedereen al druk bezig was met de voorbereidingen. Een lichte spanning heerst, maar er werd ook al veel gelachen. Daarna ging ik snel door naar Jan, die al zat te wachten tot hij zich eindelijk aan kon gaan kleden. De dag kon pas echt beginnen toen de de dikke Ford Mustang Cobra voor de deur werd afgeleverd, de auto die Jan moest en zou hebben. En ja hoor, wat was hij gaaf!

Na het mooie first-look moment ging het hele gezelschap op pad richting de ceremonie, die met het mooie weer buiten gedaan kon worden. Ik hou ontzettend van buitenbruiloften! Zo veel ruimte, lekker veel licht en een hele relaxte festival sfeer. De bruidsfoto’s werden gemaakt in de Mariapeel in Helenaveen, een groot stuk mooi natuurgebied. Na de foto’s was het alweer tijd om te eten en werd de avond afgesloten met een lekker feest.

Trouwen bij Natuurpoort de Peel

Een van mijn meest bezochte trouwlocaties van dit jaar is toch wel de Natuurpoort bij mij in het dorp. Dat snap ik goed. De optie om buiten in een groot weiland te kunnen trouwen en daarna feest te vieren in een prachtige zaal is iets wat veel bruidsparen aanspreekt. Mij als fotograaf in ieder geval zeker!

Lieve Jan en Marly, heel erg bedankt dat ik jullie bruidsreportage heb mogen verzorgen en dat ik getuige mocht zijn van deze prachtige dag. Heel veel geluk samen!

Liefs Denise

Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotografe voor dit jaar? Ik heb in de tweede helft van dit jaar nog een aantal datums vrij. Kijk op mijn bruidsfotografie pagina voor meer informatie of stuur een berichtje voor een vrijblijvende kennismaking!