Bruidsfotografie & Trouwfilm

Tegenwoordig is het super gewild; zowel een fotograaf EN videograaf op je bruiloft. En dat is niet zo gek, want hoe waardevol mooie bruidsfoto’s ook zijn, je dierbaren op bewegend beeld is net zo bijzonder!

Zo nu en dan in een paar minuten jullie trouwdag volledig herbeleven door middel van een mooie video, dat is toch heerlijk? Ik raad je daarom ook zeker aan om te gaan voor zowel een bruidsfotograaf als een bruidsvideograaf. Daar ga je absoluut geen spijt van krijgen!

Het ideale bruidsmedia team

Ja, maar Denise. Film jij tegenwoordig dan ook? Nee hoor, ik blijf lekker fotograferen. Maar ondertussen heb ik wel iemand gevonden waarmee ik graag mijn krachten bundel: Gerjan van Lopik . Een steengoede videograaf die een prachtige trouwfilm voor jullie kan maken.

Uniek, spontaan en liefdevol. Dat zijn kenmerken die het werk van ons beide omschrijven. Foto’s en video die elkaar versterken door dezelfde werkwijze. Maar dat is niet het enige voordeel van het boeken van ons als jullie mediateam.

  • Door meerdere samenwerkingen zijn wij goed op elkaar ingespeeld; we gunnen elkaar de ruimte om het perfecte beeld te maken.

  • We zijn beide twee gezellige Brabanders met dezelfde humor, lekker spontaan en kunnen jullie heel snel op je gemak laten voelen. Zelfs als je nog nooit voor de camera hebt gestaan.

  • We delen enorm veel kennis en ervaring. Samen hebben we al meer 150 bruiloften ervaring.

  • We hebben hetzelfde oog voor mooie momenten, waardoor de trouwfoto’s en trouwvideo een fantastische aanvulling op elkaar is.

Wie zijn wij

Denise van Duren

Blij ei, bourgondier en gepassioneerd verhalenverteller. Dat ben ik in een notendop. Bruidsfotografie gaat bij mij om zoveel meer dan het perfecte plaatje. Ik ben juist enorm liefhebber van het vastleggen van de kleine tussendoormomentjes. Momentjes die je zelf snel vergeet, maar die zo waardevol zijn.

Gerjan van Lopik

Wat kost een trouwfotograaf en trouwvideograaf?

Om deze veelgestelde vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, hebben we een mooi pakket voor jullie bruiloft samengesteld. Wanneer je gaat trouwen, komt er al meer dan genoeg op je af. Daarom één overzichtelijk all-in pakket waarbij je verzekerd bent van prachtige herinneringen voor de rest van jullie leven. What you see is what you get, daar houden wij van.

Bruidsfotografie

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • 12 uur bruidsfotografie
 • Binnen enkele dagen een toffe preview in jullie inbox
 • Jullie persoonlijke galerij bomvol prachtige foto’s van jullie bruiloft
 • Een luxe 30×30 trouwalbum, twv 575 euro

 

Extra bij een combi boeking

Bruidsvideografie

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • 12 uur videografie
 • Binnen 2 weken een toffe trailer
 • Een prachtige trouwfilm (5-7 minuten)
 • Opname van jullie trouwgeloften
 • Zorgvuldig op maat uitgezochte en geremixte muziek voor onder jullie film

Extra bij een combi boeking

 • Gratis dronepakket, t.w.v. 300 euro

Wij zijn jullie mediateam voor 3996 euro

Dat is een voordeel van 559 euro

* Prijzen zijn inclusief btw, reiskosten binnen Nederland en een vrijblijvende kennismaking. Deze actie is geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid in beide agenda’s

Geen woorden, maar daden!

Benieuwd naar hoe wij samen te werk gaan? Bekijk hieronder dan eens wat bruiloften die wij samen schoten

Daniëlle & Tim

Leuke review van onze samenwerking

De trailer van deze bruiloft

Charlotte & Rick

Wat een fijn team om te hebben op je trouwdag! Tijdens de dag gaan ze op binnen de groep gasten en heb je totaal niet in de gaten dat ze de hele dag aanwezig zijn. De samenwerking tussen beide gaat vlekkeloos en heel natuurlijk. De foto’s van Denise en het filmmateriaal van Gerjan vullen elkaar perfect aan. Het eindresultaat is een fantastische video en een super mooi (online) album in dezelfde stijl en met passie gemaakt door 2 vakmensen. Wij kunnen dit duo aan iedereen van harte aanbevelen!
Liefs, Rick & Charlotte

De trailer van deze bruiloft

Chat openen
1
Hoi 👋
Waar mag ik je vandaag bij helpen?