Bruidsfotografie in Rosmalen - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Bruidsfotografie Stefanie en Erwin -

Bruidsfotografie

28 april 2018 was de grote dag van Stefanie en Erwin. Zij gaven elkaar het ja-woord en ik mocht zorgen voor de bruidsfotografie in Rosmalen.

Stromende regen

Stefanie en Erwin begonnen hun dag gescheiden, ieder in hun ouderlijk huis, samen met hun familie zichzelf voorbereiden op de grote dag. Stefanie werd opgemaakt door haar twee zussen en Erwin werd aangekleed door zijn moeder. Zo fijn als deze momenten gedeeld kunnen worden met de mensen die zo belangrijk voor je zijn.

Na de gebruikelijk hectiek in beide huizen kwam dan eindelijk het moment waarop het stel elkaar voor het eerst zou zien. Dit gebeurde, traditiegetrouw, aan de voordeur. Wat alleen minder in ons voordeel speelde was de stromende regen die op dat moment uit de lucht viel. Wat doen we? Gaan we door? Wachten we even? Gooien we het plan om? Gelukkig klaarde het gauw genoeg op en kon Erwin met zijn pick-up Stefanie ophalen.

Fotoshoot

Voor de fotoshoot reden we naar de Maas met een mooi open stuk, gingen we daarna naar het bos tegenover hun eigen huis en toen we nog wat tijd overhadden reden we uiteindelijk nog naar een zandvlakte. En wat konden we mooie foto’s maken! Het was aardig bewolkt, maar toch kwam de zon af en toe een beetje door. Ideaal voor bruidsfotografie.

Ceremonie

De ceremonie werd gehouden in Villa Fleurie in het centrum van Rosmalen. Toen Stefanie en Erwin daar aankwamen stonden alle daggasten al te wachten in een mooie erehaag. De ceremonie zelf was in een mooi zaaltje en was gevuld met veel gelach en af en toe een traan. Daarna kwam de verrassing voor de daggasten, de ringen werden niet zomaar naar voren gebracht, maar aan de halsband van hun hond Bram. Bram was zo enthousiast dat hij bijna naar voren vloog toen hij zijn baasjes zag, zo ontzettend lief! Om de ceremonie tot een knallend einde te brengen kon natuurlijk geen confetti ontbreken en als hekkensluiter werden er ook nog eens een aantal duiven losgelaten wat een prachtig gezicht was.

Als afsluiter mocht ik ook de openingsdans vastleggen die het stel speciaal hiervoor had ingestudeerd.

Lieve Stefanie en Erwin, bedankt dat ik jullie bruidsfotografie mocht verzorgen. Ik heb genoten van jullie dag en aan jullie te zien hebben jullie ook genoten. Ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe in de toekomst!

Liefs, Denise

Benieuwd naar de foto’s? Scroll dan snel door naar onderen.