Bruidsfotografie Simone en Robin - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Bruidsfotografie Simone en Robin -

Bruidsfotografie

Wat vond ik het leuk toen Simone vroeg of ik de fotograaf op hun bruiloft wilde zijn. Ja natuurlijk! Ik voel me altijd vereerd als ik de bruidsfotografie in Deurne bij een leuk bruidspaar mag verzorgen, maar omdat Simone een oud-collega is is dat toch nog net wat specialer. Wat deze bruiloft ook allemaal wat anders maakte was dat de bruiloft een compleet feestweekend was. De fotoshoot, ceremonie en het diner waren vrijdag, de receptie en het feest op zaterdag en als afsluiter nog een bruidscantus op zondag. Allemaal onder het motto; als je het doet moet je het ook goed doen! En gelijk geef ik ze.

De grote dag

Ik begon de dag bij het ouderlijk huis van Simone waar het hele gezin zich al klaar aan het maken was. Tussendoor reed ik naar Robin waar hij en zijn ouders al op me zaten te wachten om ervoor te zorgen dat ook Robin er perfect op stond. Hier kon ik alvast de mooie feesttent EN ceremonielocatie in de tuin bewonderen Na de hele leuke first-look bij Simone vertrokken we voor de fotoshoot. Deze maakten we in de Bikkels in Vlierden, een mooi stuk bos met grote open heide en zandvlaktes. Daarna reden we door naar het huis van Simone en Robin. Daar stonden alle daggasten en overige genodigden al te wachten op het hoogtepunt van de dag: de ceremonie. Deze vond plaats onder een boom in hun eigen tuin met als prachtige achtergrond de Brink. Ze werden getrouwd door een goede vriend wat betekende dat de ceremonie vol zat met emoties en mooie momenten.

Na de borrel was het voor mij tijd om weer naar huis te gaan, maar gelukkig mocht ik de volgende dag weer terugkomen voor het feest. En wat een knaller. De openingsdans was niet zomaar een normale foxtrot. Robin is niet echt een danser, dus heeft Simone haar vriendinnen en broer opgetrommeld voor een ware flashmob, hoe gaaf! Wat een prachtig weekend was dit!

Liefs, Denise

Ook op zoek naar bruidsfotografie in Deurne? Ik heb voor 2019 nog een aantal plekjes vrij. Bekijk deze pagina voor meer informatie.