Bruidsfotografie Melissa en Dirk - Denise van Duren Fotografie fb
header-image

- Bruidsfotografie Melissa en Dirk -

Bruidsfotografie

Weer tijd voor een nieuwe blog! En niet zomaar eentje. De prachtige bruiloft van Melissa en Dirk is vandaag aan de beurt. Ik was de gelukkige die de bruidsfotografie in Deurne mocht verzorgen. Een lange dag, maar oh wat was hij fijn.

Bruidsfotografie ten top

Ik mocht de complete bruiloft van aankleding tot en met het feest vastleggen. Het blijft bijzonder om de herinneringen te maken van zo’n belangrijke dag. De dag begon in de kapsalon in Leunen waar Melissa werkt waar geloof ik bijna alle vrouwelijke daggasten zich klaar lieten maken voor de grote dag. Na wat op en neer rijden naar de bruidegom Dirk en weer naar het ouderlijk huis waar Melissa zich aan het aankleden was.

In de voortuin vond ook meteen de ceremonie en het feest plaats. Zo fijn als je een mooie ruimte tot je beschikking hebt die je helemaal om kunt toveren tot een sprookjesbruiloft. En dat hebben ze gedaan! Heel veel zelf en de rest met behulp van Zaal de Zwaan uit Deurne. Het prieeltje waar de ceremonie ingehouden werd was compleet met de hand gemaakt, net als de bloemen die overal te vinden waren. Details genoeg dus.

Na de ceremonie vertrok het hele gezelschap naar de kerk in Milheeze. Een mooi klein kerkje voor een intieme sfeer. Een dienst met veel gelach, af en toe een traan en als verrassing; een lied gezongen door Melissa voor Dirk.

De bruidsfoto’s hebben we gemaakt op de Stippelberg in De Rips. Een mooi stukje natuur waar speciaal de trouwtractor en de Dodge naar binnen mochten. Uiteraard mag dat normaal gesproken niet, maar als je een bruidspaar voor je neus hebt staan kun je natuurlijk moeilijk nee zeggen. Met een heerlijk zonnetje in de rug konden we hele mooie foto’s maken.

Terug in de feestschuur hebben we heerlijk gedineerd, verzorgd door de Pandoer uit Asten. Na de receptie kon de jurk omhoog, de stoelen aan de kant, de feestlampen aan en de muziek op standje burenruzie. Deze prachtige dag werd afgesloten met een knalfeest.

Liefs, Denise

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een fotograaf? Ik heb nog een aantal plekjes vrij voor 2019. Ga voor meer informatie naar deze pagina!